Jobbet Account Manager till Digitalent har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Account Manager till Digitalent publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Lockas du av tanken på att få jobba i navet i ett grymt roligt och snabbt växande bolag med fokus på digitalt ledarskap? Digitalent erbjuder dig med några års erfarenhet av försäljning inom konsultbranschen den gyllene kombinationen av IT/tech och riktigt härliga människor! Du kommer bli en viktig spelare i teamet som är med och bygger Sveriges, och kanske snart Europas, absolut bästa arbetsgivare för digital talang!


Om tjänsten
Digitalent är ett seniort IT-konsultbolag i snabb tillväxt. På två år har de gått från endast 1 till 45 medarbetare, och resan har bara börjat! Därför är de nu på jakt efter dig som med stort hjärta och högt engagemang vill vara med och utveckla deras framgångsrika konsultverksamhet till nya nivåer. Rollen innebär en mycket spännande säljroll i ett viktigt skede i deras expansion, där de i sann entreprenörsanda satsar på ledarskap, kreativitet och affärsutveckling! Tillsammans med tre andra start-ups finns Digitalent inom Academic Works systerkoncern Academic Work X. Du hamnar i en stimulerande start-up-miljö, där du får möjlighet att vara med att skapa, påverka och driva. Samtidigt som du befinner dig i en kontext med många erfarna affärsutvecklare och stora, trygga resurser i ryggen!

Arbetsuppgifter
Digitalents vision är att vara alla kunders första val. I rollen som Account Manager har du två huvudsakliga ansvarsområden: Att skapa den absolut bästa upplevelsen av Digitalent hos deras befintliga kunder, samt genom hög aktivitet generera nya partnerskap och kunder i ditt befintliga nätverk. Du har god förståelse för kundernas behov och utmaningar när det kommer till digitalisering. Ditt breda nätverk idag bevisar att du är en mästare på att både behålla och skapa nya kontakter.

Tillsammans med försäljningschef Sofia och grundarna Lina och Jonatan kommer du vara med och bygga denna framgångssaga!

Kandidatprofil

Vi söker dig som
För att lyckas i din roll tror vi att du har ett entreprenörsdriv och vill bidra med idéer till framgångsrecept för att skapa den absolut bästa upplevelsen av Digitalent. Vi tror att du är framåtlutad, modig och inspirerande!

För att det ska bli en fullträff tror vi även att du har:
• Ett stort hjärta! Du är helt enkelt en härlig person, som är nyfiken på andra människor
• Ca 3-5 års erfarenhet av rollen som Account Manager med fokus på nykundsförsäljning, meriterande om det är inom konsultbranschen
• En kandidatexamen inom marknad, ekonomi eller IT management. Oavsett utbildning har du ett brinnande intresse för människor, kontaktskapande och att göra affärer
• Kunskap om agila utvecklingsmiljöer samt hur dessa påverkar våra konsulters vardag
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
• Du stimuleras av att vara i den ständiga förändring som ett tillväxtbolag befinner sig i, och får energi av att vara med och påverka

I den kraftiga tillväxt som Digitalent befinner sig i bygger vi just nu ett tight team med fokus på gemensamma beslut, involvering och ansvarstagande. Du som söker den här tjänsten gillar att befinna dig i navet av något större. Att komma in som en av Digitalents första Account Managers ställs höga krav på initiativtagande och egen drivkraft. De förväntar sig att du arbetar strategiskt och målinriktat och har en naturlig instinkt för affärer och försäljning.

Givetvis är du, precis som alla andra kollegor på Digitalent, full av nyfikenhet, energi och omtanke!

Referens

15027245-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till