Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Account Manager till Creditsafe jobb i Göteborg på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Account Manager till Creditsafe på Academic Work

Account Manager till Creditsafe

Academic Work Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Delar du inställningen att kundrelationer ska vara utvecklande, utbildande och långsiktiga? Engageras du samtidigt av att arbeta mot såväl teammål som individuella försäljningsmål? Som Account Manager hos Creditsafe får du ett helhetsansvar med allt från prospektering och införsäljning till såväl nya som befintliga kunder. Med tydliga säljprocesser och utbildning ges du goda förutsättningar att både prestera och att växa in i rollen på Creditsafe.


Om tjänsten
I rollen som Account Manager kommer du att arbeta med såväl nya kunder som befintlig portfölj. Din vardag består av att kontakta prospekts, knyta nya kunder till företaget men också att bearbeta befintlig kundportfölj med ambition att vidareutveckla pågående samarbeten. Din start på Creditsafe inleds med en introduktion i såväl produktkännedom som säljträning. På företaget värnar man om korta beslutsvägar och nära samarbeten mellan olika roller vilket är en stor anledning till deras framgång såhär långt. Marknadsavdelningen är ett exempel på detta där flertalet leads samt kampanjlistor arbetas fram vilka underlättar och kompletterar din bearbetning av kunder på ett effektivt sätt.

Creditsafe befinner sig på en häftig resa och växer med fler kollegor. Det har nyligen uppkommit en ny öppning och för dig med rätt intresse, driv och vilja att lära finns här en unik möjlighet att få komma in och ta över en befintlig kundportfölj som du framåt driver och vidareutvecklar. Teamet arbetar företrädelsevis mot SME målgruppen - små och medelstora företag med en omsättning upp till 80 miljoner. De har ambitiösa tillväxtmål och du kommer bli en viktig spelare i deras fortsatta avancemang.

Arbetsuppgifter
Rollen som Account Manager ger en möjlighet att utvecklas tillsammans med Creditsafe utifrån dina förutsättningar. Merparten av din kontakt med befintliga och potentiella kunder sker över telefon och du kommer framförallt att:

* Bedriva försäljning av Creditsafes produkter samt upprätthålla tillhörande administration
* Bearbeta prospekts och befintlig kundstock för att leverera konsekventa resultat baserat på uppsatta säljmål
* Utveckla och utbilda befintliga kunder i produkten
* Delta i sälj- och marknadsaktiviteter, såväl internt som externt
* Vara uppdaterad gällande lagar och regler som kan komma att påverka kundernas direkta eller indirekta användning av Creditsafes tjänster

Vi söker dig som
För Creditsafe är personliga egenskaper av största vikt. De söker en driven, resultatinriktad och lösningsorienterad kollega som drivs av såväl individuella- som gemensamma mål. Är du en person som trivs i samarbete med andra och som vill utmana dig i en utvecklande försäljningsroll så finns det goda förutsättningar att lyckas här.

* Creditsafe är på jakt efter dig som passar in i ovan beskrivning och som vill vara del av deras resa.
* Du besitter stor nyfikenhet att lära dig deras produkter då detta är en förutsättning för att lyckas.
* Vidare talar samt skriver du obehindrat i såväl svenska som engelska.

Övrig information

* Start: Omgående eller enligt ö.k.
* Lön: Grundlön med garantilön under provanställning, därefter grundlön med individuell samt teambaserad bonus.
* Omfattning: Heltid, Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15062602-SE