Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Account Manager till Canon Svenska AB, Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Account Manager till Canon Svenska AB, Stockholm på Säljpoolen

Account Manager till Canon Svenska AB, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid

Canon Svenska AB expanderar och vi söker nu två

Account Manager till Stockholm

Trivs du med att arbeta som B2B säljare och tilltalas du av att arbeta relations- och resultatorienterat? Brinner du dessutom för att göra affärer, arbeta målfokuserat samt skapa och bibehålla goda affärsrelationer?

Vi erbjuder
En fantastisk möjlighet att arbeta på ett marknadsledande företag. Hos oss får du support och uppmuntran från såväl kollegor som chefer. Vi investerar i din professionella utveckling.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att driva affären från ax till limpa. Du kommer att bygga upp din egen kundplattform där du ansvarar för att bearbeta stora- till medelstora företag genom att kontakta dem via telefon, mail eller andra sociala kanaler.

I dina affärer samarbetar du med produktchefer, service, marknadsavdelning och projektledare för att tillsammans kunna presentera en helhet från företaget. Du kommer att arbeta utifrån uppsatta budgetmål och ha ett resultatinriktat synsätt med fokus på affärer.

Hej Katarina, du har jobbat länge på Canon, kan du berätta om vilken den främsta egenskapen man behöver ha för att lyckas som Säljare hos er?
Du måste framför allt vara rådgivande i din roll och hjälpa kunden att förstå saker de inte visste innan de träffade dig. För att lyckas med det så måste du vara en bra lyssnare och förstå kundens behov.

Vad är anledningen att ni söker nya säljare just nu?
För att lyckas med vår tillväxtstrategi behöver vi bryta mycket ny mark och hitta nya kunder, säljaren vi nu söker är inriktad på att hitta nya kunder till Canon. Du är förmodligen den viktigaste personen i vår resa framåt. '

Läs mer om vad Katarina har att säga om företaget på [ Link removed ]

Din profil
Vi letar efter driven affärskvinna/-man som är beredda att ta i och arbeta hårt och målfokuserat, någon som kan se till att Canon är i framkant i en ständigt föränderlig värld.

Vi söker dig som har säljerfarenhet inom B2B och är van vid att bearbeta nya potentiella kunder. Har du erfarenhet från mjukvaru-/IT-branschen är detta meriterande men inget krav. Du har ett stort affärsfokus samt en förmåga att skapa goda och långsiktiga relationer. Du är en kommunikativ och flexibel person som vill göra skillnad.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna där du är van vid att ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare som uppskattar samarbetet med ditt team. Du drivs av en nyfikenhet att ständigt utveckla dig själv och din kompetens. Du behärskar både svenska och engelska väl i både tal och skrift.  B-körkort är ett krav.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!  

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering, [ Link removed ]

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort 'att leva och arbeta tillsammans för allas bästa'. Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet.


J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: ec79bb4e4a4642239c4df291f9d7c2