Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Account Manager till Canon Svenska AB, Malmö jobb i Malmö på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Account Manager till Canon Svenska AB, Malmö på Säljpoolen

Account Manager till Canon Svenska AB, Malmö

Säljpoolen Malmö, Skåne län Heltid

Canon Svenska AB söker nu

Account Manager till Malmö

Canon befinner sig i en mycket intressant och stark tillväxtfas. Med nya digitala lösningar och ökad effektivisering hjälper vi företag över hela världen att förändra och utveckla sina processer så att de är redo att möta morgondagens krav på dokumenthantering.

Nu söker vi dig som vill vara med på denna spännande resa och hjälpa våra kunder att öka deras effektivitet i sina affärsprocesser.

'Mitt mål är att skapa branschens starkaste säljteam inom SME med en stadig tillväxt i regionen. Det gör vi genom att hela tiden främja personlig utveckling och framgång ihop med resten av kollegorna. För mig är bra affärer något som skall vara roligt men framför allt något som tillför värde för kunden. Vägen dit bygger på driv, fokus och högt engagemang.'

- Marcus Hällås, Sales Manager

Läs även vad Håkan Marcusson, Regional Manager, har att säga om framtidsvisionen för region Sydväst på [ Link removed ]

Arbetsuppgifter
I rollen som Account Manager kommer du främst fokusera på att utveckla våra befintliga kunder, men även att aktivt jobba med att vinna nya kunder i Malmö området. I dina affärsprocesser kommer du att samarbeta med produktchefer, service, marknadsavdelning och projektledare för att tillsammans kunna presentera en helhet från Canon. Vårt breda och väletablerade produkt- och tjänsteutbud inom informationshantering, robotiserings- och digitaliseringstjänster samt print managementlösningar gör oss tillsammans till ett oslagbart team.

Vi erbjuder
Dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika säljare/affärskvinnor/affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling, därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare.

Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor och personliga utvecklingsprogram (My Canon Journey) där du finner allt från utbildningar inom komplex lösningsförsäljning, företagsekonomi, Business Acumen, produktutbildningar personlig coaching m.m. Allt planeras och baseras på dina önskemål, arbetsuppgifter och utveckling.

Din profil
Vi söker en professionell säljare som vill vara en del av ett framgångsrikt vinnande team. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och vi letar efter medarbetare som har en stark vilja, mod att uppnå det exceptionella och en förmåga att se världen som dina kunder ser den. 

Vi hjälper dig med hur du skall nå målen, men det är du som genomför insatsen.

Ytterligare information
För mer information om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Peter Nilsson [ Link removed ] på Säljpoolen, som vi samarbetar med i denna rekrytering.

Vi ber er vänligen observera att vi i inledande fas arbetar med webbaserade tester från leverantören Master. 

Urval och intervjuer sker löpande

Välkommen med din ansökan!

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering, [ Link removed ] . 

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort 'att leva och arbeta tillsammans för allas bästa'. Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans. 

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, regionsäljare, utesäljare, fältsäljare, account manager, KAM, key account, sälj, B2B

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 8c2462b12f34474588bb9acad45a7c