Jobbet Account Manager sökes till Monsefi Marketing i centrala Stockholm! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Account Manager sökes till Monsefi Marketing i centrala Stockholm! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en ambitiös, resultatinriktad och driven person med en god kommunikativ förmåga? Har du tidigare erfarenhet inom försäljning och vill vara del av ett växande bolag inom marknadsföring? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Monsefi Marketing AB är ett modernt marknadsföringsbolag i Stockholm. Med ett framtidsfokus arbetar de flitigt och effektivt för att förstå deras klienters behov och styrkor i syfte att utveckla en långsiktig relation mellan klient och målgrupp. Deras arbete hjälper deras klienter att utveckla och förbättra sin marknadsposition med mätbara resultat. Deras medarbetare är djupt insatta i klienters verksamhetsmål, vilket gör dem engagerade och ansvarsfulla. De arbetar med en tydlig kommunikation och en ständig uppföljning med deras klienter för att inte förlora uppsatta mål. Monsefi Marketing expanderar stadigt sedan starten och blev under 2017 utnämnt till ett av Sveriges gasellföretag av dagens industri och årets superföretag av Veckans Affärer.

Då bolaget är i en tillväxtfas söker de nu efter en Account Manager som kommer vara en del av deras säljteam bestående av fem medarbetare. Rollen innefattar uppsökande försäljning av marknadsföring, huvudsakligen på Google och även Facebook. Du kommer ha daglig kontakt med kunder över telefon och mail vilket ställer krav på en mycket god kommunikativ förmåga. Målsättningen är att ansvara över en egen kundbas där du sköter rådgivning, uppdateringar samt bygger upp ett långsiktigt samarbete tillsammans med kunderna.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd av Monsefi Marketing AB på deras ljusa och fräscha kontor beläget i centrala Stockholm. På Monsefi Marketing AB möts du av ett mycket gott arbetsklimat med positiva, engagerade och framgångsinriktade kollegor. Tjänsten förväntas starta efter årsskiftet och är på heltid. I rollen kommer du att arbeta med en grundlön samt utifrån en förmånlig provisionsmodell. För bästa möjliga uppstart inleds tjänsten med en gedigen introduktion i ditt arbete. Har du några ytterligare funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elin, på elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker efter dig som besitter minst en gymnasial utbildning. För att lyckas i rollen krävs det att du har tidigare erfarenhet inom försäljning och trivs i en roll med mycket kundkontakt över telefon och mail. Du prioriterar karriären och dina resultat högt med en god arbetsmoral och stort driv i ditt arbete. Vidare ser vi gärna att du är en disciplinerad och ansvarstagande person som ständigt har en vilja att få utvecklas i din roll som säljare. Rollen ställer krav på att du talar flytande svenska. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52398

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till