Jobbet Account Manager sökes till Bredband2! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Account Manager sökes till Bredband2! publicerad av StudentConsulting

Sista ansökningsdag idag
Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Drivs du av att göra framgångsrika affärer och utmana dig själv? Brinner du för att skapa och utveckla relationer? Här har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

I denna tjänst kommer du att jobba med hela försäljningsprocessen och du kommer ingå i ett team som brinner för försäljning.

Dina arbetsuppgifter:
• Prospektering där du får stor hjälp av ett strukturerat och hållbart arbetssätt som stöttas av egenbyggda och anpassade IT-system. Leadsgenerering från marknadsavdelning är en väl integrerad del i vårt arbetssätt. Du kommer även hantera inkommande samtal som avser försäljning av Bredband2s företagstjänster.
• Arbeta aktivt med att förädla dina affärsmöjligheter efterhand som de blir aktuella för kunden.
• Utbilda och utveckla dina kunder så fler tjänster blir aktuella för dem att köpa.

I denna roll kommer du att jobba självständigt i en utvecklande och utmanande miljö. Du kommer att ha möjlighet att påverka din lön utefter ditt engagemang och driv.

Du blir direktanställd till Bredband2. Kontoret ligger centralt i malmö och arbetstiderna är kontorstider. Intervjuer sker löpande och tillsättning så snart som möjligt.

Detta söker vi:

Det viktigaste för att du ska trivas och lyckas i rollen är att du brinner för försäljning. Vi ser gärna att du även besitter följande erfarenhet och egenskaper:

-Du har tidigare erfarenhet av en liknande roll
-Du är affärsmässig och relationsskapande
-Du är resultatorienterad
-Du drivs av det sociala spelet mellan människor
-Du har ett brinnande engagemang för försäljning
-Du ser möjligheter och lösningar i utmaningar
-Du är ansvarstagande och har tidigare gärna innehaft budgetansvar

Om arbetsgivaren:

På Bredband2 kommer du att vara en del av ett ungt och dynamiskt företag. Företaget ställer höga krav på våra medarbetare vad gäller resultat och engagemang men vi ser även till att ha roligt ihop genom årliga Kick offer, AW:s, utmärkelser. Du kommer få möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke i trevlig miljö, i våra moderna kontorslokaler i centrala Malmö. Du kommer in i ett bolag i medvind och ett team i ett utvecklingsskede där du har möjlighet att påverka både din egen och bolagets utveckling.

Sökord: Företag, Försäljning, Bredband2, Account Manager, B2B

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54188

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till