Jobbet Account Manager sökes för direktrekrytering till B2B IT-Partner! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Account Manager sökes för direktrekrytering till B2B IT-Partner! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Solna

Arbetsbeskrivning

Är du driven och drivs utav att göra affärer? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund B2B IT-Partner är en IT-leverantör som har sitt kontor placerat i Solna Business Park och erbjuder skräddarsydda- och rikstäckande produkter inom IT. Deras affärsidé är att kunna hjälpa och utveckla dess kunder att nyttja IT på allra bästa sätt!

I din roll som Account Manager inom print hos B2B IT-Partner kommer du att arbeta tillsammans i ett team på avdelningen print som är på fyra personer. Du blir en viktig del för vår kund där din främsta uppgift är att bearbeta nya kunder och skapa nya affärer. Du kommer få en ordentlig introduktion utav företaget och tjänsten innan du startar igång samt att du kommer att ha ett stort stöd utav dina kollegor längs vägen. I din roll kommer du att utföra behovsanalyser, framställa och presentera förbättringsmöjligheter för dina kunder att skapa goda affärer och relationer.

I din roll hanterar du hela försäljningsprocessen, från första kontakt med kunderna till att teckna samarbetsavtal och förvalta kundstocken. Varje kund man tillskansar sig äger man och utövar aktivt account manangement i relationen till dessa. Tjänsten kräver att du är social och framåt som person samt att du drivs utav att göra affärer. Du kommer att arbeta mot budget och mot tydliga mål som du själv ansvarar för att uppnå. I tjänsten behöver du B-körkort för att kunna ta dig ut till dina kunder, det är även en fördel om har en egen bil.

Tjänsten är på heltid och är en direktrekrytering till vår kund som inleds med 6 månaders provanställning med omgående uppstart eller enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en gymnasialutbildning. Har du arbetat med någon typ utav försäljning så är det meriterande men detta är inget krav. För vår kund är det viktigast hur du är som person, att du har ett eget driv och är resultat- och målinriktad. Vi ser även att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har god datorvana och kan hantera Officepaketet men tyngd på Word. Som person är du driven, hungrig och har ett affärssinne. Du gillar att arbeta med sälj och drivs utav resultat. För att passa i denna tjänst är det viktigt att du är på tårna och gillar att ha utmaningar. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till StudentConsulting redan idag! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43439

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

In House BI Developer Stockholm Nigel Frank International
Student Stockholm Hilti
IT administratör till Stockholm Stockholm Xllnc advice recruitment AB
First line support till servicedesk i Stockholm Stockholm Xllnc advice recruitment AB
Säljare Enköping Elgiganten AB
Systemverifierare Järfälla SAAB
Samhällsbyggnadschef Stockholm Sollentuna Kommun
Rikshem AB söker en ny Ekonomichef! Stockholm ogunsen executive search
Brand ambassador sökes för extrajobb! Stockholm StudentConsulting
HR-Partner till Filippa K Stockholm Academic Work
Atlas Copco söker junior HR-generalist Stockholm Academic Work
Nyutexaminerad GIS-specialist Stockholm Framtiden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till