Jobbet Account Manager/säljare för direktrekrytering till Great Story Video! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Account Manager/säljare för direktrekrytering till Great Story Video! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta som Account Manager på ett medieföretag som dessutom är i en expanderande fas? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Är du redo för nästa steg i din karriär som Account Manager och vill utvecklas inom mediabranschen? Vi söker dig som är driven, gillar utmaningar och har en stark vilja att skapa resultat. Vår kund Great Story Video är i en expanderande fas och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Great Story Video är en fullservicebyrå inom videomarknadsföring och specialister inom både produktion och distribution. De är frälsta av effekten av rörligt innehåll och tycker att alla historier förtjänar att berättas. Därför hjälper de idag företag inom en mängd branscher att visualisera och nå ut med sin historia oavsett om den handlar om företagets historia, senaste innovation eller företaget som arbetsgivare. De kombinerar kreativ verkshöjd med kostnadseffektivitet och nytänk i deras skräddarsydda spridningsstrategier som kännetecknas av tydliga effekter i målgruppen.

I din roll som Account Manager blir du en viktig del för vår kund där din främsta uppgift är att bearbeta nya kunder och skapa nya affärer. Du kommer få en ordentlig introduktion utav företaget och tjänsten innan du startar igång. I rollen arbetar du med nykundsförsäljning mot både nationella och lokala företag. Ditt ansvarsområde utöver att genomföra kundmöten är prospektering, mötesbokning, förhandling, offert och avtalshantering. Varje kund man tillskansar sig äger man och utövar aktivt account manangement i relationen till dessa.

Tjänsten är på heltid och är en direktrekrytering till vår kund med omgående uppstart eller enligt överenskommelse. Kontorstider tillämpas. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader, arbetstiderna är förlagda under kontorstider måndag- fredag. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Du har tidigare arbetat med B2B försäljning, det är meriterande om du har arbetat med medieförsäljning sedan tidigare men det är inget krav. För vår kund är din personlighet väldigt viktigt, du har en drivkraft och är mål- och resultatinriktad. Vidare tar du egna initiativ och har ett brinnande intresse för försäljning och service. Du är lösningsfokuserad och arbetar för att nå dit du vill. För att lyckas i ditt arbete och skapa resultat krävs att du kommer till jobbet med en positiv attityd och ett stort resultatfokus. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Är det dig vi beskriver här ovan? Ansök då idag! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42994

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Redovisningsekonom till Nacka Stockholm Brightby
Vi söker säljare som vill vara med på vår nya satsning! Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Operativ inköpare till Apoteket Stockholm Placera Personal
EKONOMIASSISTENT TILL KONSULTUPPDRAG Stockholm Resultat AB
Elektronikmontör sökes Uppsala Lernia
Säljare Enköping Elgiganten AB
Erfaren Controller till myndighet Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Projektassistent inom inköp till Norrort Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Junior Controller till myndighet Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Network technician WAN at Scania Södertälje Scania
.Net Developer to Scania Södertälje Scania
Rikshem AB söker en ny Ekonomichef! Stockholm ogunsen executive search

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till