Jobbet Account Manager med grundkunskaper i norska! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Account Manager med grundkunskaper i norska! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Funderar du på nästa steg i karriären? Nu rekryterar vi en Account Manager med grundkunskaper i norska där du får vara med och forma ett nytt team i Göteborg. Har du erfarenhet av försäljning och motiveras av att bygga kundrelationer? Vill jobba på en arbetsplats som präglas av starkt teamwork och som dessutom erbjuder goda utvecklingsmöjligheter? Då tror vi att du kommer trivas på Symetri!


Om tjänsten
Academic Work rekryterar nu en Account Manager med grundkunskaper i norska till Symetri i Göteborg. Symetris tjänster och produkter hjälper företag inom bygg, fastighet och tillverkande industri att optimera arbetsflöden, hantera data och förbättra kvalitén i projekt och produkters hela livscykel. Som Account Manager kommer du tillhöra det team som arbetar med Symetris kunder inom tillverkningsindustrin. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Symetri.

Kollegan Ronja om rollen

Som Account Manager är min roll att hjälpa och konsultera mina kunder på lång sikt genom kontinuerlig kontakt. Jag uppskattar variationen i arbetsuppgifterna, inga samtal eller kunder är den andra lik. Det bästa med Symetri är kollegorna och att vi ständigt uppmuntras att komma med egna idéer. Det märks att man satsar på sina anställda, exempelvis har vi en årlig kick-off som är mycket uppskattad.

Arbetsuppgifter
Som Account Manager har du ansvar över dina egna kunder, som till största del är mindre bolag inom tillverkningsindustrin. Du ansvarar över hela försäljningsprocessen för dina kunder där du ansvarar för att vidareutveckla och utöka kundbasen.
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av försäljning och som vill vara med och forma nya arbetssätt och tillvägagångssätt i teamet. På Symetri välkomnas dina idéer och egna initiativ uppmanas i det dagliga arbetet. Som anställd på Symetri får du möjlighet till kompetensutveckling och på sikt finns möjlighet att utvecklas till andra roller efter intresse och kompetens.

Du kommer till exempel att:

• Ta kontakt med nya och befintliga kunder över telefon och mejl, majoriteten kommer vara Symetris befintliga kunder
• Ta emot inkommande samtal och intresseanmälningar via mejl
• Konsultera kunderna gällande supportavtal och licenser och informera om kampanjer

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har upp till ett par års erfarenhet av försäljning och/eller ett serviceyrke med inslag av försäljning
• Har grundkunskaper i norska, det vill säga kan göra dig förtådd på och förstå norska
• Kan kommunicera obehindrat på engelska
• Har god datavana, med fördel har du erfarenhet av CRM- och affärssystem såsom Microsoft Dynamics eller liknande

Det är mycket meriterande om du:
• Har en teknisk förståelse och erfarenhet av tillverkningsindustrin för att bättre förstå dina kunder som finns i den branschen

I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid hur du är som person. Vi söker dig som är driven, orädd och nyfiken. Du har dagligen kundkontakt där du aktivt konsulterar kunden kring deras behov vilket gör att du även behöver vara lyhörd och affärsorienterad för att både lyckas och trivas i den här rollen.

Övrig information

• Start: Omgående eller enligt överenskommelse
• Omfattning: Tillsvidare med inledande provanställning
• Lön: Fast lön och rörlig del
• Placering: Göteborg
• Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Emma Alkner.
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Symetris önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Information om företaget
Symetri hjälper innovativa företag inom bygg, fastighet och tillverkande industri att optimera sina utvecklingsprocesser, förenkla datahanteringen och förbättra kvaliteten genom produkternas hela livscykel. Med mer än 300 medarbetare och 100 000 användare i norra Europa erbjuder de effektiv vägledning i allt från 3D-modellering och simulering till PLM (Product Lifecycle Management), BIM (Building Information Modelling) och fastighetsförvaltning.

Referens

15026978-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till