SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare jobb i Bollnäs på Masterhelp Jobb

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Säljare på Masterhelp Jobb

Säljare

Masterhelp Jobb Bollnäs, Gävleborgs län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Säljare dagligvaruhandeln
till distrikt Gävle - Sundsvall

Har du bakgrund från dagligvaru- eller servicehandeln? Är du dessutom en person som älskar att träffa människor, inspirera och inte minst gillar att nå och överträffa målsätningar med dina kunder? Då skall du läsa vidare för nu har du chansen att komma till oss på Toms.

Distriktet sträcker sig från Gävle till Härnösand med omnejd, lämplig bostadsort är inom distriktet.

Vi ställde några frågor till Anette som är teamledare i norr

Hej Anette! 
Hur länge har du varit i branschen? 
Hej!  Jag har jobbat inom dagligvaruhandeln i 24 år.

Vad tycker du om att jobba hos Toms? 
Det jag gillar med Toms är att jag känner mig mycket stolt att få representera det vi har i säljväskan, både Toms och Anthon Berg är starka varunamn, och att vi är mycket stora även på säsong. Hela företaget jobbar tätt ihop, där alla hörs och syns och arbetsglädjen är stor. Jag gillar att vi både jobbar med distribution i hylla, och att vi jobbar med exponeringar på golv. 

Hur skulle du beskriva din ledarstil?
Jag vill se att man kan utmana sig själv. Jag vill även att man hela tiden strävar efter att utveckla sig själv, och sitt distrikts omsättning. Viktigt för mig att du är tävlingsinriktad, och ser möjligheter istället för problem. Inte minst viktigt, så vill jag att man har kul på jobbet. Jag har daglig kontakt med säljarna.

Vad gör du när du är ledig? 
På fritiden gillar jag att träna och vara ute med båten.

Om jobbet:
Vår ambition är att du skall komma till ett familjärt företag med en stark vinnarkultur, egna starka varumärken och som lägger stor vikt i att du skall trivas och ha kul på jobbet. Din nya utmaning är ett distrikt som omfattas av en väl inarbetad kundstock i distriket. Du kommer att ingå i ett team av åtta kunniga, lyhörda, motiverade, resultat och målinriktade säljare på region Norr, totalt i Sverige är vi idag 15 medarbetare i säljkåren.

Ditt praktiska arbete innebär självständig planering och uppföljning av dina egna försäljningsinsatser och resurser, besök hos dagligvaruhandeln, där din primäruppgift blir att göra våra produkter lättillgängliga för konsumenterna, följa upp kampanjer och skapa lönsamhet. Du ska också hjälpa butikerna att förbättra sin volym och lönsamhet med hjälp av våra produkter.  

I tjänsten ingår ca två övernattningar per månad. 

Om dig 
Vi vill att du har egenskaper som gör dig till en lönsamhetstänkande, effektiv säljare och att du känner en stark vilja och glädje i att sälja och vägleda distriktets kunder på både kort och lång sikt. Dessutom är du strukturerad och planerande med en god överblick – även i pressade situationer.

Vi vill att du trivs i ett högt tempo och är en tävlingsmänniska.

Kontakt: 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamledare Anette Nordling, mail [ Email address blocked ] , 070-4100031.

Vi har löpande urval, skicka därför din ansökan så snart som möjligt.

Vi har redan tagit beslut om rekryteringshjälp och platsannonsering, därför undanber vi oss samtal från rekryterings- och annonseringsföretag. 


Toms gruppen är ett skandinaviskt konfektyrföretag baserat i Köpenhamn med starka varumärken som Anthon Berg och Pingvin. Omsättningen är cirka 2 miljarder SEK och företaget har 1000 anställda. I Sverige är vi den fjärde största konfektyrleverantören. Det går bra för Toms i Sverige och nu går företaget in i en period med stort fokus på tillväxt. Läs mer om Toms på [ Link removed ]  och mer om Anton Berg på [ Link removed ]
J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 89d7b65ab49147dfbc89e88004d3d8-2