SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Account manager/säljare till Syntronic på Syntronic

Account manager/säljare till Syntronic

Syntronic Sandviken, Gävleborgs län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Nu jagar vi på Syntronic ännu en säljare i världsklass!

Vi vill ha dig, som är positiv, energisk och har lika stora ambitioner som oss när det kommer till goda affärer, starka kundrelationer och expansionsmöjligheter.

Vill du som säljare vara en del av vår framgångssaga och fortsätta utvecklas tillsammans med oss? Hör av dig!

Som säljare på Syntronics produktionsbolag kommer du att få jobba i nära kundrelationer, ansvara för offert- och kundprocess från start till avslut samt skapa viktiga samarbetsavtal.

Våra ambitioner är att hitta nya kunder, skapa förtroende för framtida affärer och expandera vår svenska marknad. Detta kommer därför vara bland dina mest prioriterade arbetsuppgifter hos oss.

Som vår nya säljare kommer du bland annat att:

  • Sätta dig in i och förstå kundens situation och utmaningar samt hitta meningsfulla lösningar
  • Svara på förfrågningar och ansvara för offertprocessen
  • Göra värdefulla kundbesök
  • Bygga starka och långsiktiga kundrelationer
  • Samarbeta med produktionsenheterna i Sandviken och Kumla, samt vår inköpsavdelning men också hålla tät kontakt med våra andra bolag inom koncernen

Som säljare hos oss sker den viktiga kontakten med kunderna och övriga intressenter via Teams men ofta face to face. Våra kunder är utspridda över hela Sverige och därför kan övernattningar på annan ort förekomma.

Syntronic är ett globalt företag så det är av stor vikt för oss att även hålla goda kontakter på global affärsnivå.

Hos oss behöver du vara självgående då det är du som kommer att skapa och äga hela affärerna, såklart med stöd från organisationen.

För att söka rollen som säljare hos oss ser vi att du:

  • Har relevant erfarenhet av försäljning, service och affärsutveckling
  • Har kunskaper inom säljbranschen eller liknande
  • Kan med en god professionell och praktisk färdighet, uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift
  • Har B-körkort. 

Att vi är ett team är vår styrka och därför ser vi gärna att du arbetar på plats på något av våra kontor, de dagar du inte behövs hos någon av våra kunder förstås! 

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att vår nya säljare är en trygg, social och driftig person med lite humor och fingertoppskänsla för god kundservice.

Du är hjälpsam, prestigelös och har god samarbetsförmåga. Som säljare värdesätter du kommunikation, förtroende och att nå uppsatta mål samtidigt som du har en naturlig effektivitet i ditt arbete och trivs såklart i din säljroll.

För oss är det viktigt att du har ett starkt fokus på resultat och långsiktiga relationer samt trivs i det höga tempot som förekommer i vår högteknologiska bransch.

Om du är en säljare med ena benet i teknik och det andra i relationsbyggande försäljning är du precis den vi söker.

Vi erbjuder

”Storslaget! Ett riktigt bra gäng!” Så svarade en medarbetare som blev ombedd att beskriva Syntronic. Hos oss blir du en del av en härlig gemenskap. Du arbetar med spännande projekt tillsammans med kollegor som delar dina intressen. Här har du stora möjligheter att växa i den riktning som du själv önskar.

Vi beskrivs ofta som en platt organisation som har högt i tak. Här kommer din röst att höras och dina idéer att lyssnas på. Vi vet att livet består av mer än jobb och värnar om att du ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi flextid och frihet under ansvar. Vi gör också roliga saker tillsammans efter arbetsdagens slut – allt från olika sportaktiviteter till afterwork-event mm.

Den del av livet som består av jobb tycker vi ska vara rolig, spännande och utvecklande. Du erbjuds regelbundna karriärutvecklingssamtal och är välkommen att delta i våra interna workshops. För att du ska må så bra som möjligt ger vi dig ett fördelaktigt paket med förmåner och försäkringar.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan, som ska vara oss tillhanda senast 21 juni. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Av kommunikation- och kvalitetssäkringsskäl ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: teamtailor-2848081-675080