Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Account Manager till Pinpointer, Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Account Manager till Pinpointer, Stockholm på Säljpoolen

Account Manager till Pinpointer, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid
Säljare / Account Manager
Stockholm


Pinpointer erbjuder en digital tjänst som matchar schaktmassor av olika slag med Sveriges största nät av mottagare. Vår tjänst säkerställer att alla miljökrav uppfylls och att all dokumentation är på plats. Våra kunder behöver inte göra avkall på vare sig miljö eller lönsamhet.

Tack vare våra långsiktiga och stabila ägare har vi möjlighet att revolutionera en traditionell bransch, där dessa processer tidigare har varit både besvärliga och ineffektiva. 

Arbetsbeskrivning
Som säljare hos oss på Pinpointer kommer du vara en del av en offensiv satsning, som innebär ett strategiskt och ihärdigt arbete där du säljer en digital tjänst, anpassad mot schaktmassor. Du skall kontakta och bearbeta de företag som behöver hjälp med administrering och transportering av schaktmassor. Din insats kommer innebära stor nytta för miljön och är dessutom ett ekonomiskt positivt mervärde för våra kunder. Du kommer aktivt att arbeta med nykundsbearbetning då vi har ett tydligt fokus att etablera oss på marknaden. Du kommer att tillhöra Stockholmskontoret och bearbeta potentiella kunder i dess närområde.


Vi erbjuder
Hos oss blir du en del av ett innovativt tech-bolag. Här du får möjlighet att förändra en traditionell bransch till något bättre, samtidigt som du kommer göra ett stort positivt avtryck på vår miljö. Du kommer att vara med i startgroparna av en stor satsning, där företag har valt att göra stora investeringar för att nå framgång. Vi är positiva till intern vidareutveckling som gagnar vårt bolag. Vi följer kollektivavtal, använder elbilar och har förmånliga och trygga anställningsvillkor för alla anställda.

'Mina medarbetare beskriver mig som delaktig, lyhörd och stöttande, men ”skarp” då det behövs. Jag tycker det är viktigt att vi arbetar ihop som ett team, där allas insatser är viktiga. Vi jobbar med frihet under ansvar och det är en självklarhet för mig att alla ska få en möjlighet att utvecklas och växa i sina roller.'

Läs mer om vad Lena Törnblom Ecke och Lena Saikoff har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]


Din profil
Vi söker dig som är orädd och nyfiken. Likt en entreprenör skall du hjälpa oss att nå framgångar, vilket innebär att självständigt arbete och engagemang kommer stå i centrum. Har du erfarenhet från vår bransch, arbetat framgångsrikt med uppsökande försäljning eller varit med i en tillväxtsresa så är det starkt meriterande men inget krav.

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Jenny Fröjd på 013-9915380. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Företagsbeskrivning
”Pinpointer revolutionerar hanteringen av schaktmassor i en helt unik digital tjänst. Den gör det enkelt, automatiskt och prisvärt för de som vill bli av med, transporterar eller tar emot schaktmassor, jordmassor eller förorenade massor. I Pinpointers digitala tjänst matchas avsändare av schaktmassor med Sveriges största nätverk av mottagare samtidigt som vi säkerställer att alla miljökrav uppfylls.”

Läs mer på [ Link removed ]  

Sökord: Säljare, utesäljare, fältsäljare, distriktsansvarig säljare, area sales manager, account manager, business development 

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 01688eb884734aa98fe925d3d0fa14