Jobbet Account Manager har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Account Manager till affärsområdet Säljfinans

Svea Ekonomi är inne i ett expansivt skede där de fortsätter att öka sin försäljning i en växande bransch. Då de ser en ökad efterfrågan inom affärsområdet Säljfinans, vill de nu förstärka sin säljkår ytterligare och fortsätta erbjuda attraktiva finansieringslösningar till B2B. 

I rollen som Account Manager ansvarar du för försäljningen inom region Stockholm. Du bokar själv dina egna säljbesök och håller fortlöpande utbildning i produkter och säljstödsprogram. En betydande del av din arbetstid kommer vara ute på fältet för att bearbeta nya samarbeten.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning, företrädesvis inom B2B men det är inget krav. Du har förmodligen någon form av eftergymnasial utbildning från IHM eller motsvarande. Har du jobbat med betallösningar och/eller har erfarenhet från finansbranschen är det meriterande. Vi vill att du som söker skall vara van att jobba självständigt och i ett högt tempo. Du är driven och tycker om att göra affärer. Vidare ser vi att du är engagerad och kundfokuserad. Vi vill att du känner dig trygg med att diskutera och driva affären direkt mot beslutsfattare på bolagen. B-körkort är ett krav.

Du erbjuds en spännande tjänst på ett bolag med utpräglad familjär företagskultur - placering på huvudkontoret i Solna, Arenastaden.. För rätt person finns mycket goda möjligheter att skapa egen framgång och utvecklas vidare inom organisationen. Du får även förmånen att jobba för en av de största aktörerna i branschen.

Svea Ekonomi är en ledande aktör i Norden som sedan 1981 erbjuder finansiella och administrativa tjänster inom finansiering, reskontrahantering och inkasso. Vi är ett auktoriserat kreditmarknadsbolag med verksamhet i tio europeiska länder och samarbetspartners över hela världen. Koncernen omsätter mer än 2 550 MSEK och vi är idag över 1000 medarbetare

Är du den vi söker? Sänd in din ansökan nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, rekryteringskonsult Emelie Jorland på 072-066 02 98.

Referens

madeforsales564

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till