Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Account manager jobb i på Kraftsam

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Account manager på Kraftsam

Account manager

Kraftsam Heltid

Vill du vara med på en spännande resa i ett lönsamt mediehus med stark framtidstro?

Om tjänsten:

Du kommer vara huvudansvarig för tidningen Kvalitetsmagasinet, vår sajt [ Link removed ] med dagliga nyheter och våra digitala nyhetsbrev samt jobba med våra två event, Kvalitetsmagasinet Live och Förändingsledningsdagen.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning och trivs med telefonen och teams som arbetsredskap från vårt kontor, likväl som du älskar att åka ut på möten hos kunder och prospect. Du kan arbeta självständigt och är van att ta ansvar för mål och resultat. Du kommer jobba i ett team med tre andra säljare som alla har huvudansvaret för var sin tidning med tillhörande event.

Om Kvalitetsmagasinet: Kvalitetsmagsinet är Sveriges enda oberoende tidning för dig som arbetar professionellt med kvalitets- och verksamhetsutveckling. Tidningen hjälper våra läsare att bli framgångsrika i sina yrkesroller och skapar nytta och inspiration i vardagen. Den breda bevakningen på kvalitetsområdet ger värdefull kunskap om aktuella frågor inom verksamhetsutveckling, ledarskap, kvalitetssystem, förbättringsarbete och forskning.

Om Kvalitesmagasinet Live:
Konferensen är sedan många år den återkommande mötesplatsen för en hel yrkeskår som arbetar med verksamhetsutveckling i stora organisationer och myndigheter. Konferensen genomförs två gånger per år med cirka 300 deltagande personer.

Om Förändringsledningsdagen:
Förändringsledningdagen är Sveriges största event inom förändringsledning med över 500 deltagare. Konferensen genomförs två gånger per år, en gång i fysisk form och en gång i digital form i Sveriges bästa plattform för digitala montrar.

Om Pauser Media:
Pauser Media är mediaföretaget som vill göra skillnad och sätter strategisk kunskap i fokus för att göra våra kunder framgångsrika i sitt arbete. Genom våra tidningar och nyhetssajter, nyhetstjänster och nyhetsbrev samt konferenser och utbildningar förser vi läsare och deltagare med såväl snabbfotad omvärldsbevakning som fördjupning inom respektive ämnesområde.

Företaget startade 1992 i Umeå och sysselsätter idag ett 40-tal personer. Vi har nu vårt huvudkontor i Stockholm men finns också i Lund och Umeå.

Pauser Media är idag ett snabbt växande medieföretag med god lönsamhet och tydliga ambitioner. I vår framtidsvision ligger både att fortsätta växa i befintliga områden och att med hög innovationskraft lansera ett antal nya spännande produkter och tjänster.

Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: kraftsam703