Jobbet Account manager har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Om du vill utvecklas, arbeta med ny teknik, vara delaktig, kunna påverka beslut, arbeta med stort eget ansvar så är Facility Labs bolaget för dig.  
Rollen som Account Manager hos Facility Labs innebär att identifiera och bearbeta framförallt nya kunder inom privat och offentlig sektor.  I ett nära samarbete med kollegor och kunder identifierar du affärsmöjligheter genom att vara relationsbyggande, konsultativ, nyfiken och affärsmannamässig. 
Du arbetar i hela säljcykeln från prospektering, kalla samtal till genomförande av möten, sammanställning av offerter och demovisningar till förhandling och avtalsskrivning.  Våra kunder finns i hela landet därför kan resor inom Sverige förekomma i tjänsten. 
Du blir vårt ansikte utåt och representerar oss i säljprocesser samt genom besök och representation på mässor och i branschforum.
 
 Vem är du ?
Vi söker dig som är målinriktad, engagerad och initiativrik och som drivs av att bygga relationer och därigenom skapa affärsmöjligheter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tjänste- och produktförsäljning inom  teknik/ IT. Vi vill att du har några års erfarenhet av försäljningsarbete genom hela försäljningsprocessen.
För att lyckas i rollen tror vi att du trivs bäst ute hos kund eller i situationer där du möter nya människor och bygger relationer. Du är strategisk i ditt sätt att sälja och har en stark förmåga att bygga goda relationer på alla nivåer inom en kunds organisation. Därutöver är du lyhörd och villig att lära dig och du ska vara bra på att arbeta med många projekt samtidigt. 
Vi erbjuder dig en roll i ett spännande entreprenörsdrivet företag och möjligheten att vara med i en häftig tillväxtresa där vi är stolta över de produkter och den teknik som vi utvecklar och säljer. Vill du vara en del av vårt gäng, i en roll som präglas av frihet under eget ansvar, i ett företag som gärna växer och utvecklas tillsammans med dig? Då ser vi gärna att du söker denna tjänst. Vi ser fram emot din ansökan!  
Information och ansökan
Har du frågor eller funderingar? I denna rekrytering samarbetar vi med Edge of Talent. Välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna Stella Marthin, tfn 070-601 58 87 eller Ulrika Wörding, tfn 0709-409740.    
Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande.  
Sökord:  sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, distriktssäljare, regionsäljare,  b2b, sales säljare, tjänsteförsäljning, produktförsäljning, 'lediga jobb', säljare 

Referens

143930

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till