Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Account Manager Industry till Solar Sverige AB, Stockholm / Västerås / Gävle job in Västerås at Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Account Manager Industry till Solar Sverige AB, Stockholm / Västerås / Gävle på Intenso Teknikrekrytering

Account Manager Industry till Solar Sverige AB, Stockholm / Västerås / Gävle

Intenso Teknikrekrytering Västerås, Västmanlands län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vi rekryterar
klart-vi-överträffar-målen
Account Manager Industry - Automation

Drivs du av att utmana och skapa nya insikter hos dina kunder? Har du förmågan att skapa långsiktiga affärsrelationer? Fokuserar du på optimering av kundens verksamhet i din försäljning? Om du dessutom har kompetens och förståelse inom produktsegmentet Industri - Automation kan du vara vår nya Account Manager inom vårt affärsområde Industri.

Du blir en del av ett engagerat och skickligt team som finns placerade runtom i Sverige. Placeringsorten blir på något av våra säljkontor i Mellanöstra Sverige som till exempel Stockholm, Västerås eller Gävle.

Vi erbjuder
Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VS och Industri. Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas. Personlig utveckling värderar vi högt Du har möjlighet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö. Vi är övertygade om att vi är Stronger Together genom att tillsammans skapa en dynamisk miljö och kontinuerligt arbeta för att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter.

Fokusområden 

 • Inom kundsegmentet verka för att dina säljaktiviteter utvecklar kundens verksamhet med de produkter och tjänster Solar har att erbjuda, det vill säga tillhandahålla teknisk vägledning och värdebaserad försäljning
 • Kundbearbetning i enlighet med utarbetad plan för respektive kundkategori/kundsegment
 • Vidareutveckla affärsområdet tillsammans med säljteamet
 • Utforma och erbjuda attraktiva affärsförslag till kunderna enligt Solars riktlinjer
 • Avtalsförhandlingar
 • Resultat och kundansvar
 • Genomföra interna samt externa utbildningar inom området
 • Medverka vid kundevent, seminarier samt mässor

Kvalifikationer

 • Vi ser att du har en bredd inom Automationsområdet. I denna rekrytering kommer vi att fästa särskild vikt vid teknik och automationskunnande och vi ser gärna att du har dokumenterad branscherfarenhet inom försäljning mot Industri med inriktning OEM.
 • Har du ingenjörsbakgrund eller motsvarande med fokus inom Automation är det ett stort plus
 • Goda kunskaper i engelska, både skriftligt och muntligt
 • Meriterande är någon form av Marknads-/Säljutbildning

Din profil
Som Account Manager hos oss ser vi att du har starkt driv, tydligt affärsfokus och ett strukturerat arbetssätt. Du arbetar resultatinriktat med god planering mot långsiktiga försäljningsmål och med ett stort engagemang och intresse för våra kunders verksamhet utvecklar du affärsmässiga relationer och erbjuder kunden unika perspektiv. Du känner till vad som driver värde för kunden och erbjuder teknisk vägledning i din försäljning. För att nå framgång i denna roll trivs du med många kontaktytor och du har lätt att skapa förtroende inom alla led.

Vi ser att du är självständig, kreativ och målmedveten för att driva långsiktiga säljprocesser. Du motiveras av att skapa nya insikter hos dina kunder i säljdialogen och du har hela tiden en medveten säljstrategi. För oss är samverkan internt viktigt för att nå våra mål och att du har goda teamskills ser vi som en avgörande faktor i denna roll. Vidare har du har förmågan att planera ditt arbete och samtidigt vara lyhörd och flexibel i en föränderlig miljö.

Kontakt och Ansökan
Låter detta som du? Urvalet kommer att ske löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lena Skarphagen, Sales Manager Industry North, mobil: 0703-361727.

Varmt välkommen med din ansökan!  

Var social med oss!
  


Vår framgång bygger på serviceinriktade medarbetare med förmågan att omvandla tillfällen till resultat. Som medarbetare på Solar får du sällskap av 3 600 andra klart-jag-kan-typer som tror på styrkan i att säga ja. Tillsammans är vi en av norra Europas ledande sourcing- och serviceföretag inom EL och VVS. Vi marknadsför 215 000 produkter och säljer unika lösningar. Nu ska vi bli fler. 2016 hade vi en omsättning på 11,1bn DKK. Den vill vi öka. Om du är en person som kan ge kunderna vad de behöver och inte bara vad de frågar efter, tycker vi att du ska söka dig till oss. Gå in på www.solar.se

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknisk försäljning, teknisk försäljare, tekniskt sälj, försäljningsingenjör, KAM, key account, account manager,

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: bdbd9237ed8b4d67ad03c7dff5eba2