Jobbet Account Manager / Teknisk Säljare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Account Manager / Teknisk Säljare publicerad av Hilti

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Job reference:

10649

Uppsala, Sverige

Vad söker vi?

Vi letar efter Account Managers med olika bakgrunder för att ytterligare stärka vårt regionala säljteam. Detta är ett säljjobb som skiljer sig från mängden då vi har en kombination av högpresterande och stödjande arbetskultur. Som Account Manager på Hilti jobbar du med långsiktig utveckling av kundsamarbetet.

Vilka är Hilti?

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med över 28 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.

Vad innebär rollen?

Ditt jobb blir att långsiktigt utveckla och expandera ditt distrikt. Din vardag är mycket omväxlande och i rollen ingår allt ifrån praktiska demonstrationer av Hiltis verktyg och tjänster på byggplats till avtalsförhandlingar och VD-möten. I samarbete med din chef sätter du själv upp och verkställer en strategi och en långsiktig plan för att maximera försäljnings- och kundutvecklingen på ditt distrikt. Du ingår i ett mycket starkt team av andra erfarna och kompetenta account managers. I ditt arbete utgår du från hemmet och arbetsdagen spenderas hos kunderna inom Bygg och Anläggning t.ex. håltagning- och rivningsfirmor. I tjänsten ingår förmånsbil. Då närheten till våra kunder och lokal kännedom är viktig för rollen ser vi att du är bosatt i Uppsala med omnejd.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sverigesbästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016 och 2018 utsågs vi till Sveriges bästaarbetsplats i kategorin stora organisationer.

Vad erbjuder vi?

Vi ger dig alla förutsättningar för att nå framgång i din roll vilket bland annat inkluderar utomordentlig utbildning, egen förmånsbil samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Du kommer att möta en unik kombination av självständighet och kamratskap, där du hanterar din egen planering samtidigt som du är en del av ett inkluderande team samt har ett nära samarbete med andra avdelningar i organisationen. Vi kommer att ge dig stort eget ansvar och frihet att planera din dag. Vi har förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat och kan i gengäld erbjuda goda möjligheter till utveckling såväl nationellt som internationellt.

Som en del i rekryteringsprocessen kommer vi att erbjuda dig en samåkning där du får uppleva en Account Managers arbetsdag. Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor gällande din ansökan är du välkommen att kontakta Max Jönsson, HR-specialist, på 072-571 13 38 eller Kristian Baek, Head Of Diamond & Rental, på 072-214 45 16. Intresserad av att söka eller få reda på mer om Hilti som arbetsgivare? Gå till careers.hilti.se

Kandidatprofil

  • Du har erfarenhet av branschen och gärna säljerfarenhet
  • Du uppskattar att ingå och utvecklas i ett team och arbeta mot gemensamma mål
  • Du har ett stort driv och tycker det är genuint roligt att vara i en säljande roll.
  • Du har en stor social förmåga och känner dig bekväm både i kontorsmiljö och på arbetsplats.
  • Du är en driven person som motiveras av utmaningar och att utveckla dig själv.
  • Du är strukturerad och van vid att dagligen planera och dokumentera ditt arbete digitalt.
  • Du delar våra grundvärderingar mod, integritet, teamwork och engagemang.
  • Innehar B-körkort.

Referens

2009864.2080910

Video


Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till