Jobbet Account Manager / Teknisk säljare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Account Manager / Teknisk säljare publicerad av Hilti

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Job reference:

18383

Helsingborg, Sverige

Vad söker vi?

Tror du dig kunna skapa entusiasm hos våra kunder och vill du arbeta hos ett företag som blivit utsedd till Sveriges Bästa Arbetsplats 5 gånger de senaste 6 åren? Då tror vi att du kan vara rätt person att söka den här tjänsten. Vi söker vi en Account Manager för våra kunder inom installationssegmentet. Detta är ett säljjobb som skiljer sig från mängden då vi har en kombination av högpresterande och stödjande arbetskultur. Som teknisk säljare på Hilti jobbar du med långsiktig utveckling av kundsamarbetet.

Vilka är Hilti?

Om du är ny i branschen har du kanske inte hört talas om oss. Vi tillhandahåller marknadsledande verktyg, tekniska produkter, mjukvara och tjänster för den globala byggsektorn. Vi är stolta över vårt företag, med 75-årig historia, och ett världskänt renommé för banbrytande produkter och exceptionell service. Med mer än 30.000 medarbetare i över 120 länder är vi en bra arbetsplats där du kan bidra med din prestation samtidigt som du utvecklas och bygger en karriär. Vi jobbar kontinuerligt med att leva våra värderingar i vardagen och att utveckla vår starka kultur. En nyckel i detta arbete är mångfald, där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper, språkkompetenser och personligheter berikar verksamheten. Hos oss är mångfald och en inkluderande kultur något som vi jobbar hårt med varje dag.

Vad innebär rollen?

Som säljare kommer du att vara ute och besöka våra kunder inom segmentet installation för att ta reda på hur vi kan hjälpa dem. Du trivs lika bra på byggarbetsplats och industrilokal som du gör på kundens kontor. - Du äger och driver affärsutvecklingen i ditt distrikt - Du får en varierande vardag med allt från demonstrationer till strategiska beslut - Du får möjlighet att sälja branschens mest banbrytande produkter och tjänster - Du verkar i Nordvästra Skåne vilket effektiviserar din vardag och skapar balans i livet I ditt arbete utgår du från hemmet och arbetsdagen spenderas hos kunderna i ditt distrikt. I tjänsten ingår förmånsbil, dator och mobiltelefon.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sverigesbästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016, 2018 och 2019 utsågs vi till Sverigesbästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Vad erbjuder vi?

Vi ger dig alla förutsättningar för att nå framgång i din roll vilket bland annat inkluderar utomordentlig utbildning, egen förmånsbil samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Du kommer att möta en unik kombination av självständighet och kamratskap, där du hanterar din egen planering samtidigt som du är en del av ett inkluderande team samt har ett nära samarbete med andra avdelningar i organisationen. Vi kommer att ge dig stort eget ansvar och frihet att planera din dag. Vi har förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat och kan i gengäld erbjuda goda möjligheter till utveckling såväl nationellt som internationellt.

Som en del i rekryteringsprocessen kommer vi att erbjuda dig en samåkning där du får uppleva en Säljares arbetsdag. Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningarna hanteras löpande. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Johannes Ahlgren +46 725 58 90 78. Intresserad av att få reda på hur en arbetsdag kan se ut? Gå till www.hilti.se/saljare Intresserad av att få reda på hur Hilti arbeta med mångfald och inkludering? careers.hilti.se/sv-se/om-oss/mangfald-inkludering

Kandidatprofil

  • Har värderingar som överensstämmer med våra; integritet, mod, teamwork och engagemang.
  • Innehar ett tekniskt intresse och ser dig själv som teknisk säljare över tid.
  • Har ett stort driv, är ansvarsfull och finner motivation i utmaningar.
  • Drivs av att överträffa uppsatta mål.
  • Har en god kommunikationsförmåga, är strukturerad samt arbetar relationsskapande och målinriktat.
  • Är van vid att arbeta självständigt men uppskattar också att bidra och utvecklas i ett vinnande team.
  • Har en stor social förmåga och känner dig bekväm både i kontorsmiljö och på byggarbetsplats.
  • Försäljnings- och/eller branscherfarenhet är meriterande.
  • Är bosatt i Helsingborg med omnejd.

Referens

2216492.2387632

Video


Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till