Jobbet Account Manager / Teknisk Säljare – Energi & Industri har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Account Manager / Teknisk Säljare – Energi & Industri publicerad av Hilti

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Job reference:

14235

Norra Stockholm, Sverige

Vad söker vi?

Vi är i en expansiv fas och för att fortsätta vår spännande och snabbt expanderande utveckling så söker vi en Account Manager för våra kunder inom industri. Detta är ett säljjobb som skiljer sig från mängden då vi har en kombination av högpresterande och stödjande arbetskultur. Som Account Manager på Hilti jobbar du med långsiktig utveckling av kundsamarbetet.

Vilka är Hilti?

Är du ny i branschen kanske du inte har hörttalas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg,teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare våra banbrytandeprodukter och exceptionella service. Med över 29 000 människor i över 120länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när duutvecklas, växer och formar din karriär.

Vad innebär rollen?

Som teknisk säljare ingår du i det nationella teamet Energi & Industri och kommer att ansvara för Hiltis industrikunder norr om Stockholm. Du trivs lika bra i en industrilokal som du gör på kundens kontor, då vi möter våra kunder i deras vardag där vi kan skapa värde för dem. Vår försäljningsmodell bygger på professionell konsultativ försäljning. Detta innebär en varierande och praktisk vardag. Ena stunden rullar du upp är armarna för att demonstrera några av de mest banbrytande produkter i branschen och i nästa säljer du vår revolutionerande mjukvara tillsammans med all den service och eftervård som kommer med Hiltis varumärke. Det handlar om att vårda de goda relationerna med våra kunder samt att hjälpa dem hitta de mest innovativa och kostnadseffektiva lösningarna för deras behov. - Du äger och driver affärsutvecklingen i ditt distrikt - Du får en varierande vardag med allt från demonstrationer till strategiska beslut - Du får möjlighet att sälja branschens mest banbrytande produkter och tjänster - Du verkar i norra Stockholm med omnejd vilket effektiviserar din vardag och skapar balans i livet I ditt arbete utgår du från hemmet och arbetsdagen spenderas hos kunderna i ditt distrikt. I tjänsten ingår förmånsbil, dator och mobiltelefon. Då närheten till våra kunder och lokal kännedom är viktig för rollen ser vi att du är bosatt i eller omkring norra Stockholm.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016, 2018 och 2019 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Vad erbjuder vi?

Vi ger dig alla förutsättningar för att nå framgång i din roll vilket bland annat inkluderar utomordentlig utbildning, egen förmånsbil samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Du kommer att möta en unik kombination av självständighet och kamratskap, där du hanterar din egen planering samtidigt som du är en del av ett inkluderande team samt har ett nära samarbete med andra avdelningar i organisationen. Vi kommer att ge dig stort eget ansvar och frihet att planera din dag. Vi har förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat och kan i gengäld erbjuda goda möjligheter till utveckling såväl nationellt som internationellt.

Som en del i rekryteringsprocessen kommer vi att erbjuda dig en samåkning där du får uppleva en Account Managers arbetsdag. Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Alexander Larsson på alexander.larsson@hilti.com Intresserad av att få reda på hur en arbetsdag kan se ut? Gå till www.hilti.se/saljare

Kandidatprofil

  • Har ett stort driv och tycker det är genuint roligt att vara i en säljande roll.
  • Uppskattar att ingå och utvecklas i ett team och arbeta mot gemensamma mål.
  • Har erfarenhet från branschen och/eller ett tekniskt intresse.
  • Har stor social förmåga och känner dig bekväm både i kontorsmiljö och på arbetsplats.
  • Har en god kommunikationsförmåga och är strukturerad, engagerad och målinriktad.
  • Är en driven person som motiveras av utmaningar och att utveckla dig själv.
  • Delar våra grundvärderingar: Mod, Integritet, Teamwork och Engagemang.
  • Innehar B-körkort.
  • Är bosatt i norra Stockholm med omnejd.

Referens

2211330.2379314

Video


Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till