Jobbet Account Manager / Sales Executive snabbt växande konsultbolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Account Manager / Sales Executive snabbt växande konsultbolag publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av B2B-försäljning och vill utvecklas vidare i din roll som säljare? Motiveras du dessutom av att få vara en del av en tillväxtresa? Här erbjuds du en roll där du har möjlighet att påverka och vara en drivande kraft i företagets fortsatta utveckling.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företag.

Om företaget

Företaget är ett konsultbolag som arbetar med IT-säkerhet. Just nu sker en kraftig expansion vilket är anledningen att de nu behöver stärka upp sitt team med en Account Manager.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager ansvarar du för hela säljcykeln från prospektering, mötesbokning och kundbesök. Du arbetar med uppsökande försäljning och bygger upp din egen kundstock. Vidare bearbetar du företag i olika branscher med fokus på att identifiera kundens behov och därefter erbjuda passande tjänster. I denna roll har du möjlighet att utgå från ditt hem och rapporterar till försäljningschefen.

Formella krav

• 2–5 års erfarenhet av B2B försäljning • Tekniskt intresse • Du uttrycker dig väl i svenska och engelska i tal och i skrift För att trivas i rollen är du en prestationsorienterad person som motiveras av att skapa nya affärsmöjligheter. Du är nyfiken och din vilja att uppnå goda resultat och ständigt lära dig nytt märks tydligt i alla delar av ditt arbete. Du är kommunikativ, socialt säker och strävar efter att bygga långsiktiga relationer i ditt arbete. Vidare är du självgående och tar initiativ till förbättringar och nya idéer när du ser potential i lösningar.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Sales, Account Manager, Client Manager, försäljning, säljare, sälj, kundansvarig, b2b, Sales Executive, heltid, Stockholm

Referens

2735101

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till