Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Account Manager / Säljare till Telekompaniet jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Account Manager / Säljare till Telekompaniet på Bravura

Account Manager / Säljare till Telekompaniet

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du erfarenhet av B2B-försäljning? Du kanske även har erfarenhet av IT eller telekombranschen? Vi söker dig som eventuellt är i början eller mitten av din säljkarriär och som nu vill ta ett nästa steg. Telekompaniet söker kundutvecklare där du får möjlighet att skapa långsiktiga kundrelationer samt effektivisera och förbättra kundernas IT och telefonimiljö.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Telekompaniet.

Om företaget

Telekompaniet har varit verksamma inom IT, copy och telefonilösningar med schyssta villkor sedan -97. De har hjälpt över 600 företag med företagstelefoni och bredband, exempelvis lösningar inom molnbaserad växeltelefoni, internet, trådlösa nätverk, IT-lösningar samt abonnemangslösningar. De arbetar ständigt efter sin kulturkod; Telekompis – engagerad, tillgänglig, lojal och framåtsträvande och har på så sätt byggt upp ett starkt och gott rykte. Företaget består idag av 18 anställda och har sitt kontor beläget i Solna.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundutvecklare/säljare tillhör du ett professionellt team om tre personer, två kundutvecklare och kundutvecklingsansvarig. Ditt fokus är att identifiera och attrahera nya kunder samt matcha dessa gentemot Telekompaniets tjänster och produkter. Din tjänste- och produktportfölj är bred men du kliver in med ett fokus på företagets kommunikationstjänster.

Du ansvarar för hela säljprocessen från prospektering till att stänga dina affärer. Detta innefattar bland annat kreativ och digital prospektering, boka och genomföra möten, uppföljning/demos av tjänsterna och avslutningsvis att stänga affären. I rollen som kundutvecklare arbetar du proaktivt med att bygga goda kundkontakter och skapar mervärde för kunderna där du identifierar och föreslår hållbara lösningar.

Vidare arbetar du även med både planering och utförande av kundvårdande aktiviteter där syftet är att förvalta befintliga kunder och förstärka den positiva bild Telekompaniets kunder har idag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Tidigare arbetslivserfarenhet av B2B-försäljning, vi ser gärna att du har 1–3 års erfarenhet av försäljning
• Meriterande med erfarenhet av IT eller telekombranschen, även starkt meriterande med förståelse och erfarenhet av tjänsteförsäljning
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska

För att lyckas i denna roll ser vi att du har rätt inställning, dvs. att du har ett tydligt driv och vill framåt i din utveckling samt karriär. Vi ser att du har förmågan att på ett målinriktat sätt driva affären från första samtalet till avslut. I rollen som säljare är du prestationsinriktad och vet vad som krävs för att du ska nå dina mål, du får energi av att göra affärer och ger inte upp i första taget. Som person är du kommunikativ och har lätt att anpassa dig efter vem du pratar med. Vi ser att du har självdisciplin och tycker det är kul att arbeta mot tydligt uppsatta mål och har lätt för att driva dig själv till att lyckas och göra affärer.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account Manager, B2B, säljare, sales, försäljning, tele, AM, kundutvecklare, kundansvarig

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3473701