Jobbet Account Manager / säljare till ett startup-bolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Account Manager / säljare till ett startup-bolag publicerad av Bravura

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetar du inom service i dagsläget och söker nästa utmaning i karriären? Lockas du utav möjligheten att vara en del av ett startup-bolag där alla strävar mot samma mål och samtidigt har kul tillsammans? Vi erbjuder dig en spännande karriärmöjlighet där du får möjligheten att driva företaget framåt!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Effektform.

Om företaget

Effektform är ett startup-bolag som har utvecklat en applikation för fastighetsbranschen. Applikationens syfte är att automatisera och effektivisera processen vid inflytt och utflytt för såväl hyresgäster som hyresvärd. Applikationen ger möjlighet att påvisa fel eller brister – och dokumentera allt i bilder. Bolaget grundades tidigare i år av två entreprenörer som har bakgrund inom fastighetsbranschen. Du kan läsa mer om applikationen här: www.minbesiktning.se. Effektform söker en säljare som kommer att spela en central roll för företagets fortsatta framgång på marknaden. Tjänsten ger dig möjlighet att bli en del av en startup med höga ambitioner.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare har du en viktig roll i Effektforms fortsatta utveckling. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen där syftet är att få ut produkten på marknaden. Du driver ditt arbete framåt och äger affären från start till mål, från att boka möten till att förhandla, skriva kontrakt och utveckla långsiktiga relationer. Som kundansvarig har du ett helhetsansvar för processen vilket innebär att du också agerar support gentemot kunderna. Du har ett nära samarbete med både kunder, kollegor och leverantörer. Vidare blir ditt upptagningsområde hela Sverige – där de flesta kunderna befinner sig runt Stockholmsområdet. Detta innebär att du reser några dagar i veckan, vilket du styr helt självständigt. På sikt finns även goda möjligheter till en ledande roll på bolaget.

Formella krav

• Något års arbetslivserfarenhet inom service • Tekniskt intresse • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska • B-körkort • Meriterande: Erfarenhet av fastighetsbranschen För att trivas i rollen är du en affärsorienterad person som trivs med att skapa långsiktiga relationer. Du får energi av att umgås och föra dialoger med människor och du söker aktivt efter nya utmaningar. Eftersom du har ett övergripande ansvar över försäljningen ser vi att du är en ansvarsfull person som trivs med att driva ditt arbete framåt, både självständigt men även tillsammans med andra.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] - Click here to apply to Account Manager / säljare till ett startup-bolag Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] - Click here to apply to Account Manager / säljare till ett startup-bolag eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: säljare, account manager, försäljning, sälj, startup, företag, B2B, app, applikation, fastighetsbranschen, fastighet, besiktning, inflytt, utflytt, hyresgäst, hyresvärd, affär, heltid, rekrytering, Nyköping, Effektform, Minbesiktning, Stockholm, Sverige

Referens

2859701

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till