Jobbet Account Manager / Säljare till Esylux Sverige AB, Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Account Manager / Säljare till Esylux Sverige AB, Göteborg publicerad av Säljpoolen

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Account Manager / Säljare
Göteborg

Vill du tillhöra en stor organisation och samtidigt jobba i ett litet team med korta beslutsvägar, där du själv har stor möjlighet att bidra till utveckling?  

Arbetsbeskrivning 
Som säljare på Esylux tillhör du en global organisation som årligen omsätter runt 1,5 miljarder. I denna roll kommer du få vara med och bygga upp verksamheten i Sveriges västra distrikt, som sträcker sig upp till norska gränsen, in mot Jönköping och ner mot Varberg. Det kommer dock vara fokus på Göteborg med omnejd. Esylux tillhandahåller kvalitativa och innovativa automations- och belysningslösningar mot framförallt föreskrivande led, men även mot installatörer och grossister. Det är en resande tjänst med hög närvaro mot befintliga och potentiella kunder.

'Det är kul att arbeta på ett företag med ambitiösa kollegor och stark tro på tillväxt. Det är fokus på innovation och arbetsuppgifterna är roliga och varierande. Vi är i starten på denna resa och nu har man chansen att vara med och påverka företagets framgång i tidigt skede.'

Läs mer om vad Martin Jansson, säljchef, har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Vi erbjuder
Du får tryggheten att tillhöra ett väletablerat bolag samtidigt som du blir erbjuden utmaningen att skapa tillväxt i Västra Götalands län. Martin är en stöttande ledare, som säkerställer att du får bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din roll. Du erbjuds marknadsmässig lön, tjänstebil och andra konkurrenskraftiga förmåner. 

Din profil
Viktigast av allt, du har viljan och är hungrig. Vi söker dig som är framåtlutad, engagerad och klarar av att leverera hög service både mot långsiktiga och kortsiktiga projekt. Du är en strukturerad person, vilket kommer vara nödvändigt för att kunna jobba parallellt i olika projekt. 

Det är meriterande om du har arbetat med exempelvis försäljning mot föreskrivande led eller kommer från branschen, men detta är inget krav.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Hampus Johansson på 031-7045194. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med den ansökan!

Läs mer på [ Link removed ]

J2W: CB2

Referens

d1d75cbcd536479ba079c6168c5cba

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till