Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Account Manager / Säljare till Bring E-commerce & Logistics jobb i Göteborg på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Account Manager / Säljare till Bring E-commerce & Logistics på Bravura

Account Manager / Säljare till Bring E-commerce & Logistics

Bravura Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Vill du utvecklas inom din försäljning i en framtidssäkrad och expansiv bransch? Motiveras du av högt uppsatta mål, utmaningar och av att bygga nätverk och relationer? Bring erbjuder dig en roll som Account Manager där du får sälja in Nordens bästa tjänster inom e-handel och paket till företag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Bring E-commerce & Logistics.

Om företaget

Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i Norden. Vi är drygt 3 000 medarbetare i Sverige som brinner för att transportera, planera, leverera, lagra och kommunicera. Bring är en del av Posten Norge, en av de största logistik- och postaktörerna i Norden.

Bring är en expansiv koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling. Vi är en utmanare i en bransch som befinner sig i kraftig utveckling och förändring. Det gör att vi som koncern ständigt behöver förbättra och anpassa oss efter nya utmaningar, önskemål och krav som ställs på oss – varje dag.

Genom att ta ansvar, spela för laget och ständigt vilja mer, jobbar vi hårt för att göra vardagen enklare och världen mindre för våra kunder. Det är det som präglar oss i vårt dagliga arbete och vår arbetskultur.

Arbetsuppgifter

Du ingår i ett team om sju Account Managers som sitter både i Malmö och Göteborg. Du rapporterar till södra Sveriges Sales Manager. Tillsammans stöttar och pushar ni varandra både inom teamet och även inom övriga säljorganisationen. Du kommer även samarbeta nära andra delar av Bring, bland annat finansavdelningen och logistiker som ger support gällande de tekniska lösningarna.

Som säljare inom Account Manager segmentet ansvarar du för försäljning mot mindre och medelstora företagskunder. Inom både B2B och B2C segmentet. Du är vårt ansikte utåt mot kunderna och har en av de viktigaste rollerna i organisationen. Du är på ständig jakt efter nya affärsmöjligheter och arbetar självständigt med uppsökande försäljning i Göteborgsregionen, utifrån ditt tilldelade distrikt. Du håller i kundmöten och genererar samt hanterar leads. Utarbetar offerter genom att kalkylera priser och ta fram kreativa och nytänkande lösningsförslag. Slutligen förhandlar du och skriver avtal med kunden som administreras och dokumenteras i CRM-system.

Vi arbetar mot uppsatta aktivitetsmål inom exempelvis mötesfrekvens, nyförsäljning och merförsäljning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Några års erfarenhet av tjänsteförsäljning inom B2B
• Goda kunskaper inom CRM-system och MS-Office
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift obehindrat
• B-körkort (tjänstebil Polestar ingår)

• Meriterande om du har erfarenhet av försäljning inom transport- och/eller logistikbranschen.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet i den här rekryteringen. Du delar våra värderingar; att vilja mer, ta ansvar och att spela för laget. Du ser möjligheter i förändringar och räds inte av nya utmaningar. Därtill trivs du i en dynamisk organisation där det ofta sker förändringar. Som person är du är proaktiv, resultatfokuserad och sätter upp höga mål för dig själv. Du är driven, ihärdig och har en stark tävlingsinstinkt. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och du trivs med att arbeta nära affären. Du har en god social förmåga och tar egna initiativ till att utöka ditt nätverk av potentiella och befintliga kunder och bygger på ett genomtänkt sätt relationer. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta och ställer gärna upp för att stötta dina kollegor vid behov.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse. Lönemodellen består av en fast månadslön med en incentive.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: [ Link removed ]

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [ Email address blocked ] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, Account Manager, försäljning, sales, logistik, transport, e-handel, Bring, e-commerce, logistics.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3600001