Jobbet Account Manager / Rekryterare till Bravura har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Account Manager / Rekryterare till Bravura publicerad av Bravura

Jobbet utgår om 2 dagar
Full-Time
Luleå

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet från rekryteringsbranschen och vill vara delaktig i vår expansion i Luleå? Drivs du av att skapa framgångsrika affärer och göra skillnad för både företag och människor? I en kombinerad roll med fokus på försäljning får du möjligheten att ta stort ansvar för vår tillväxt i regionen!

Om företaget

Bravura har utsetts till Gasellföretag sex gånger och vi fortsätter nu vår expansiva resa. Vårt företagande har utgångspunkt i en övertygelse om att jobb är något fundamentalt för alla människor. Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb. Vi är en attraktiv arbetsgivare för dig som är målinriktad, tycker om att göra affärer samt trivs i en inspirerande och entreprenöriell miljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. Hos oss får du även en arbetsplats där vi ser att en god gemenskap och glädje genererar bättre resultat. Läs gärna mer om hur det på vår karriärsida [ Link removed ] rollen som Account Manager får du möjligheten att bygga upp och utveckla Bravura Sveriges närvaro i Luleå tillsammans med vår kontorschef. Du utgår från vårt kontor i Luleå där ditt fokus präglas av nykundsbearbetning lokalt på orten samt runt om i Norrbotten och Västerbotten. Ditt dagliga arbete innebär att du självständigt prospekterar och bokar möten hos potentiella kundföretag. Väl ute på dina kundmöten gör du behovsanalys och presenterar våra lösningar inom rekrytering och bemanning. Med tiden har vi ambitionen att växa i form av en renodlad leveransorganisation på orten bestående av rekryterare och konsultchefer. Innan vi nått den milstolpen kan din roll komma att präglas av att du driver rekryteringsprocesser med stöttning från vårt nationella team. Med tiden kan detta innebära att du erbjuds möjligheten att axla en renodlad roll som antingen Account Manager eller Rekryterare. Du får till en början introduktion och utbildning inom sälj genom vårt Sales Trainee Program. Programmet är en del av Bravuras långsiktiga målsättning mot att bli bäst på det vi gör. Vi vill med detta program ge dig de absolut bästa förutsättningarna för att snabbt växa i rollen.

Formella krav

• Tidigare erfarenhet av rekrytering- och bemanningsbranschen, alternativt universitetsutbildning inom försäljning eller personalvetenskap • Erfarenhet av försäljning och service • B-körkort • Flytande svenska i tal och skrift Vi tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå. Du delar även våra värderingar: inspirerande, generös, pålitlig och målinriktad, vilket även innefattar att du har ett fördomsfritt förhållningssätt.

Övrig information

Start: November Plats: Luleå Lön: Fast + provision enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Account Manager, B2B, Försäljning, Säljare, Rekrytering, Bemanning, Luleå, Kundansvarig, Service, Business

Referens

2851301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till