Jobbet Account Manager / B2B / innesäljare till expansiva Automile AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Account Manager / B2B / innesäljare till expansiva Automile AB publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta på ett expanderade företag i framkant som erbjuder dig stora möjligheter att vara en del av framgångsresan? Rollen som Account Manager hos Automile passar dig som har höga ambitioner och vill utvecklas som säljare.

Om företaget

Automile är ett svenskt företag som befinner sig i en stark tillväxtfas i och med att efterfrågan på deras produkter ständigt ökar. Automiles produkt är enkel, smidig och absolut nödvändig för företag som vill effektivisera sin verksamhet. Företaget tillhandahåller elektroniska körjournaler, reseräkningar och kompletta fleet management-lösningar till tusentals företag. Produkten hjälper företag att enkelt samla information kring nyttjandet av organisationens fordon. Tack vare att Automiles plugin-lösning är så smidig i jämförelse med deras konkurrenters lösningar och att det därmed inte krävs någon avancerad installation har de lyckas skapa en helt ny prisbild på marknaden. Detta är en av de många skälen till att Automile är så pass framgångsrika i sin nischade bransch.

Företaget har kontor i Stockholm, Sundsvall, Oslo samt i USA. Automiles ambition är att inom en snar framtid expandera ytterligare både geografiskt och organisatoriskt. I dagsläget söker de ytterligare säljare till deras kontor i Stockholm som är beläget högt upp i en av Hötorgsskraporna.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager kommer du att få möjlighet att vara en central del av Automiles framgångsresa. Du kommer dagligen att representera organisationen i samband med att du kontaktar olika företag som kan vara i behov av denna innovativa lösning. Genom att skapa dig en god förståelse för dina kunders verksamhet och behov kommer du att guida kunderna i hur produkten kan nyttjas på bästa sätt. Produkten är enkel att installera och sätta sig in i så din försäljning kommer framförallt ske genom telefon, det är därför viktigt att du som säljare är bekväm att nyttja detta som ditt främsta arbetsverktyg.

Företaget är i stark tillväxt vilket ger goda utvecklingsmöjligheter. För rätt person kommer det finnas möjlighet att växa in i mer seniora roller inom säljorganisationen. Vidare kommer du som säljare att ha möjlighet att ta del av en generös lönemodell utan tak och övriga förmåner.

Formella krav

• Tidigare erfarenhet av försäljning
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska

Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå i detta expansiva företag. Siktar du på att bli en vinnare och har rätt inställning, så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet.

För att trivas i rollen är du självgående i ditt arbete och motiveras av att nå uppsatta mål. Som person ser vi att du har en god social förmåga och är duktig på att skapa relationer. Dina styrkor är att du duktig på att lyssna och på så sätt skapar förtroende hos dina kunder. Vidare är du resultatfokuserad, har ett eget driv samtidigt som du är van att jobba med andra och se till gruppens bästa.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Fast + provision
Kontakt: Bravura, alexandra.enocksson@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sales, Account Manager, Client Manager, försäljning, säljare, sälj, kundansvarig, b2b, tjänsteförsäljning, AM, teknik

Referens

2203601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till