Jobbet Aaro systems i Stockholm söker Projektledare IT har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Aaro systems i Stockholm söker Projektledare IT publicerad av TNG

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Ta chansen och jobba som IT projektledare i centrala Stockholm!

Aaro Systems rekryterar nu en projektledare till sitt härliga team i Stockholm. Tjänsten är riktad till dig som är i början av din karriär och som, med stöd av en mentor, vill ta helhetsansvar för större och mindre projekt. Aaro Systems har tagit fram det marknadsledande koncernredovisningssystemet AARO som idag har över 10 000 användare i olika länder. Du kommer att jobba med projektledning från grunden och får en unik chans att sätta dig in i flera olika spännande företag och branscher.

VI ERBJUDER DIG

Vi kan erbjuda dig en både trygg och trevlig arbetsplats. Aaro Systems är ett konkurrenskraftigt företag som fortsätter att växa. Vi vill att varje medarbetare ska uppleva att det finns en balans mellan privat- och yrkesliv. Här finns bra personalförmåner, vi anordnar konferensresor och sociala aktiviteter. En av våra värderingar är 'lärande miljö' och som anställd hos oss ges du förutsättningar att lära dig och utvecklas. Vårt kontor är dessutom placerat mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från centralstationen, nära affärer och trevliga lunchrestauranger.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Förstudier och projektplanering.
  • Projektledning av interna och externa projektmedlemmar för uppgraderings- och implementationsprojekt.
  • Resursplanering, tidsplanering och ekonomisk uppföljning.
  • Utveckling av våra processer och metoder.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att ingå i ett projektteam där du samarbetar med både kollegor och beställare. Du får stöd från din mentor och närmaste chef Joakim. I din roll kommer du arbeta dynamiskt med flera kunder parallellt. Uppdragen kan variera i längd, men brukar vanligtvis sträcka sig över en period på 1-6 månader.

MER OM DIG

Vi lägger stor vikt vid att du har ett strukturerat arbetssätt, är driven och inte rädd för att ta initiativ och ansvar. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du behöver kunna kommunicera väl på både svenska och engelska. Du har en relevant akademisk utbildning och god teknisk förståelse. Du tycker att det är både roligt och är bra på att samarbeta med andra.

Vi ser gärna att du har 1-3 års erfarenhet av praktisk projektledning. Har du jobbat med IT-implementationer tidigare så kommer det att komma väl till pass. Det är meriterande om du även har praktisk kunskap om redovisning eller koncernredovisning.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Referens

C06B82508F7C4A72BE5425F725E827D3

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till