Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

4 st internship 2022 inom aktieanalys på DNB jobb i Stockholm på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
4 st internship 2022 inom aktieanalys på DNB på TNG Group AB

4 st internship 2022 inom aktieanalys på DNB

TNG Group AB Stockholm, Stockholms län Heltid

DNB söker flera studenter till internship inom aktieanalys i Stockholm sommaren 2022.

Är du nyfiken på aktier och vill få en fot in i en av Nordens största banker? DNB Markets söker flera interns till avdelningen Equity Research, som levererar analyser till kunder både i Sverige och internationellt. Ett internship på DNB ger dig en fantastisk möjlighet att få en fot in i en av Nordens största banker samtidigt som du får värdefulla kunskaper inom bank- och finansbranschen.

Ansök till sommarens internship på DNB 2021 redan nu!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Rollen tillhör avdelningen Equity Research, som arbetar med aktieanalys av bolag på den internationella marknaden. Här kommer du ha varierade arbetsuppgifter där du följer med de seniora aktieanalytikerna i deras arbete och beroende på hur marknaden förändras. Du kommer få ta mycket eget ansvar och arbeta med skarpa och genomarbetade analyser för kunder över hela världen. Du kommer komma till ett tajt team, med en arbetskultur som strävar efter balans i livet mellan arbete och privatliv.

Internshipet är betalt med möjlighet till fortsatt extrajobb inom banken under dina fortsatta studier, vilket ger dig ett stort försprång i karriären. Flera som gjort internship på avdelningen har senare blivit medarbetare, så det finns alltså möjlighet till anställning efter studierna.

Du kommer att få sitta i DNBs fräscha lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Under ditt internship kommer du jobba tillsammans med erfarna analytiker. Under vissa perioder kommer mycket arbete läggas på ren bolagsanalys medan andra perioder kan komma att bli mer fokus på börsintroduktioner. Detta kan exempelvis vara att:

  • analysera bolag
  • skriva fördjupade initieringsrapporter
  • göra djupare analys inom ett för DNB nytt område och sammanställa i en rapport

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

DNBs internship på Equities kommer pågå under åtta veckor sommaren 2022 där startdatum är flexibelt. Då avdelningen Equities arbetar mot hela den internationella marknaden kommer arbetstider utanför kontorstider att förekomma.

VEM ÄR DU?

För att vi ska kunna ge dig en bra tid hos oss behöver du:

  • studera på högskola eller universitet; exempelvis inom ekonomi (såsom industriell ekonomi), matematik eller till civilingenjör (såsom bioteknik, medicinteknik teknisk design, medieteknik)
  • ha flytande kunskaper i engelska i tal och skrift
  • ha goda kunskaper i Excel och Power point

För att trivas hos oss behöver du ha ett brinnande intresse för finans-, aktie- och bolagsanalys och hur ny teknik påverkar vår omvärld. Eftersom du kommer arbeta med egna projekt är det viktigt att du vill och kan jobba självständig samt är nyfiken och initiativtagande som person. För ett av internshipen är det meriterande om du har erfarenhet av retail eller e-handel.

Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 22C80271490041B6BCED5842F9F37C55