Jobbet 3rd line support till Erisma i Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

3rd line support till Erisma i Malmö publicerad av Poolia

Full-Time
Malmö

Arbetsbeskrivning


Nu söker vi på Poolia en kodläsande felsökare till vår samarbetspartner Erisma, ett produktbolag med fantastiska lokaler i Västra hamnen i Malmö! Har du arbetat ett par år med 3rd line support? Gräver du tills du hittat exakt var skon klämmer? Är du en fena på att formulera dig och vill servera lösningar på silverfat? Sök då tjänsten som detektiv hos Erisma nu då urval sker löpande!

Om tjänsten
Erisma arbetar med att utveckla Mobigo, ett mobilt arbetsordersystem som de säljer till bolag och som idag har ca 10 000 användare. Vi söker dig som vill arbeta med att identifiera allt som kan gå fel, och göra ditt yttersta för att lösa problemet. För att kunna lösa problemen så tror vi att du som söker har ett par års erfarenhet av en liknande tjänst på ett större bolag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
•Djup felsökning i mjukvaran •Supporta kollegor/utvecklare med dokumentation kring felsökning •Problemhantering eller potentiellt ge förslag på lösningar till utvecklarna •Ta emot felanmälan från kund och föra en professionell dialog •Hantera potentiella fel i databasen (SQL) •Hantera nätverksfrågor

Vem är du?
Du är tekniskt kunnig, väl bevandrad i SQL och gärna med någon form av bakgrund från/erfarenheter av programmering. Du hanterar tekniska problem strukturellt och vet hur du ska prioritera vilka fel som är mest kritiska och vilka som kan vänta. Vi söker även dig som vill in på det mindre bolaget där saker som titlar och byråkrati inte har en plats utan byts ut av samarbete och en stark vilja att se produkten lyckas och överträffa kundens förväntningar.

Om verksamheten
Med en schysst programvara kan man förenkla det mesta. Sedan 1998 har vi på Erisma Technologies AB hjälpt företag inom servicebranschen att effektivisera sin verksamhet. Idag använder tusentals företag vårt system Mobigo för att få saker gjorda snabbare, bättre och med mycket mindre stress. På vårt huvudkontor i Malmö arbetar vi främst med utveckling och support.

Referens

57441

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till