Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

30 deltidsjobb på Swedbank kväll i Stockholm jobb i Stockholm på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
30 deltidsjobb på Swedbank kväll i Stockholm på TNG Group AB

30 deltidsjobb på Swedbank kväll i Stockholm

TNG Group AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Nu söker vi nya medarbetare kundtjänsten på Swedbank i Sundbyberg med starti december eller januari.

Är du intresserad av bank och ekonomi och vill jobba på en av Sveriges största banker? Vill du jobba mellan 19:30 - 23:30 med telefon, mejl och sociala medier? Sök då till Swedbanks kundtjänst!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Jobbet innebär en möjlighet att starta din interna karriär på en av Sveriges största banker och få jobba med service och kundbemötande i en högprofessionell miljö. Du kommer också lära dig mycket om privatekonomi och om bankens övriga tjänster.

Du kommer få en gedigen upplärning och hjälp av erfarna kollegor tills du är självgående. Teamet har hög trivsel och hjälper varandra i arbetet och med att byta pass om något oförutsett händer.

Du kommer att jobba i Swedbanks lokaler men formellt vara anställd av TNG. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I den här rollen kommer du att hantera ärenden som inkommer kvällstid från Swedbanks och Sparbankernas privatkunder främst via telefon, men också via mejl och sociala medier. Några exempel på ärenden kan vara att:

  • guida kunder i digitala kanaler
  • göra överföringar mellan olika konton
  • hjälpa till med utlandstransaktioner
  • visa kunden hur man skaffar mobilt bank-id
  • spärra kort

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Kvällsarbete innebär att du arbetar mellan 19:30-23:30. Du kommer att arbeta cirka 2-4 pass per vecka beroende på vad vi kommer överens om inför varje termin, dvs i januari respektive september samt inför sommarperioden.

Arbetsplatsen är Swedbanks kontor i Sundbyberg med goda förbindelser med buss, pendeltåg och tvärbana. Tjänsten startar i olika omgångar under december och januari och inleds med en cirka 3 veckors heltidsutbildning där första veckan är mycket på dagtid. Viss flexibilitet finns under utbildningstiden för att kunna kombinera med tex studier, men det är viktigt att du kan avsätta tid för att vara med på utbildningen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett intresse för service och ekonomi och det är ett plus om du har erfarenhet av att ha arbetat med kundservice i någon form sedan tidigare.

Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift – både på svenska och engelska och som person ser vi att du är strukturerad, stresstålig och trivs i en roll där du självständigt får ta dig an och lösa dina kunders problem på ett systematiskt sätt.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos Swedbank. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 5160E122B12A4AA3A616A602B4B96113