Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

3 Systemspecialister till AVISEQ, Arlanda jobb i Märsta på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
3 Systemspecialister till AVISEQ, Arlanda på Randstad AB

3 Systemspecialister till AVISEQ, Arlanda

Randstad AB Märsta, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa där du är spindeln i nätet i en betydelsefull IT-miljö? Du kommer att bli en viktig länk i kedjan, för att upprätthålla en effektiv och säker verksamhet vid flygledningscentralen på Arlanda - Air traffic control center (ATCC). Brinner du för olika system och samtidigt gillar att arbeta nära dina kunder?  Då är tjänsten som Systemspecialist hos AVISEQ helt rätt för dig! 


ansvarsområde.

I rollen som Systemspecialist har du systemansvar för flera system i ett nära samarbete med våra kunder. Vilket innebär att du arbetar med drift och underhåll av tekniska system som används operativt på ATCC. I rollen ingår även att delta i större och mindre utvecklings- och installationsprojekt.

De flesta av systemen körs i en Linux/Unix-miljö och du ansvarar för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar. Tillsammans bemannar vi flygledningscentralen årets alla dagar, vilket betyder att din roll även kommer att innefatta beredskapstjänst. Dina kunskaper och din förmåga att fatta rätt beslut vid rätt tid är avgörande för att flygtrafikledningen innehar den säkerhet som krävs och att flygtider kan hållas. Dessa arbetsförhållanden gör tjänsten till mycket ansvarsfull och ett arbetspass är aldrig det andra likt. Du kommer att arbeta i en högteknologisk miljö, där fortbildning sker anpassat efter uppdragets karaktär.

Sammanfattningsvis, kommer du få arbeta i en bred roll och beröra områden som till exempel:
 • Drift och underhåll av tekniska system
 • Delta i större och mindre utvecklings- och installationsprojekt
 • Felsökning/analyser
 • IT-säkerhet
 • Bemannar flygledningscentralen årets alla dagar
 • Kontakt med leverantörer och kunder


kvalifikationer.

Som person har du ett stort teknikintresse, datorvana och har viljan att ständigt uppdatera dina kunskaper. Vi ser att du har minst 3-årigt tekniskt gymnasium, men gärna högskoleingenjör med inriktning mot elektronik eller IT. Vi ser gärna att du är en utåtriktad, kommunikativ och serviceinriktad person då du kommer arbeta i en bred roll och beröra olika områden och kontaktytor. Du tar initiativ för att komma framåt och ser möjligheter istället för problem och har en förmåga att fatta beslut i situationer där du tar in mycket information, samtidigt som du avhjälper fel. Du arbetar strukturerat och strävar efter att se ständiga förbättringar då du har en analytisk förmåga. Din sociala kompetens är mycket god och du har lätt för att kommunicera och samarbeta. Vi ser även att din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är god, med mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi ser gärna att du vill utvecklas på lång sikt i vårt team där vi kan ge dig goda utvecklingsmöjligheter och chans att påverka växa med vår IT-framtid!

Krav:
 • Minst 3-årigt tekniskt gymnasium, men gärna högskoleingenjör med inriktning mot elektronik eller IT.
 • Grundläggande kunskaper från Windows/Office, Unix/Linux, nätverk/förbindelser/modem, databashantering och dokumentation
 • Erfarenheter från att ha arbetat med felsökning/analyser och övervakning
 • Tal och skrift i svenska och engelska

Meriterande: 
 • Arbetat i flygledningssystem, gärna servrar från HP, Cisco 


ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Grund för anställning är en godkänd säkerhetsprövning 

Urval sker löpande och vi önskar din ansökan snarast.
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies, för frågor om rollen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Rhönnstad, 0729872754 [ Email address blocked ]   eller Francisca Andersson 0701481340, [ Email address blocked ]  
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201364079