Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

3 st C#-utvecklare till Q-linea i Uppsala jobb i Uppsala på Q-linea AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
3 st C#-utvecklare till Q-linea i Uppsala på Q-linea AB

3 st C#-utvecklare till Q-linea i Uppsala

Q-linea AB Uppsala, Uppsala län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du arbeta i ett växande börsnoterat diagnostikföretag där din roll som utvecklare bidrar till att rädda liv? Vill du arbeta med en spännande produkt och vara med i nyutveckling där du får möjligheten att arbeta i en bred roll och påverka bolaget framåt? Då bör du ansöka tjänsten som utvecklare hos oss! Q-linea är ett väletablerat och växande bolag inom infektionsdiagnostik. Vi söker dig som vill ta plats i vår mjukvarugrupp och få vara med att göra skillnad på riktigt. Tillsammans med Randstad Professionals söker vi nu tre nya utvecklare. 


ansvarsområde.

Vi söker dig som vill arbeta med utveckling av våra ASTar-instrument. Rollerna involverar utveckling av funktionalitet för kalibrering och testning av ASTar-system, liksom mjukvara för kontroll och styrning av hårdvara, samt framtagande av användargränssnitt. Du kommer att vara baserad i Uppsala och rapporterar till chefen för algoritm och mjukvara. Vi arbetar med en komplex produkt i en spännande teknisk miljö med fokus på utveckling i C # i Windowsmiljö.

Två av rollerna involverar utveckling av funktionalitet för mjukvara för kontroll och styrning av hårdvara liksom mjukvara för kalibrering och testning av ASTar-system. Medan den andra rollen är mer inriktad mot utveckling av funktionalitet för användarinteraktion.

Det finns stora möjligheter att växla roller och jobba med olika delar av mjukvaran. Beroende på vad du har med dig för erfarenhet kan det även bli aktuellt att ta rollen som scrum-master eller del-projektledare.

Din roll som utvecklare hos oss innebär bl.a:

  • Arbete i en attraktiv projektmiljö och vara en del av projektteamet som utvecklar instrument programvara 
  • Utveckla programvarusupport för utökad användarinteraktion av ASTar-systemet
  • Utveckla programvarusupport för kalibrering och testning av ASTar-systemet
  • Utveckla programvara för att styra hårdvaruenheter - till exempel pipetterings-robotar, motorer, värmare, kameror - i ASTar-instrumentet
  • Skapa designförslag, implementera, testa och dokumentera lösningarna
  • Säkra att korrekt dokumenthantering och kontroll utförs enligt rutiner genom QMS och ISO 13485


kvalifikationer.

Vi söker prestigelösa lagspelare som gillar att ta ansvar och initiativ. I rollen som utvecklare hos oss arbetar du med personer med olika kompetenser och blandade roller, där ni tillsammans, i projekt eller inom ett visst område, uppnår mål. Vilket kräver att du är pedagogisk och kommunikativ och har god social förmåga och trivs med att samarbeta med andra.

För att passa in i rollen har du en högskoleexamen som t.ex Civ. Ing eller en dokumenterad matchande arbetserfarenhet på 1-5 år. Beroende på din senioritet finns det möjligheter på sikt ta en ledande roll för rätt person. Eftersom C# är det huvudsakliga programmeringsspråket så bör du ha god kunskap i detta och gärna även i WPF för utveckling av användargränssnitt. Vi använder oss även av PowerShell som skriptspråk och ser vi gärna att du har god kunskap i detta. Vi värdesätter starkt om du har ett intresse av läkemedelsbranschen och drivs av att göra nytta för samhället. Q-linea är ett modernt bolag i ständig utveckling och därav ser vi att du trivs i en rörlig organisation med högt tempo. Du har troligtvis ett brett tekniskt kunnande som bidrar till att du har lätt för att sätta dig in i nya problemområden och kan vara proaktiv och problemlösande.

Krav:
  • Högskoleexamen inom tex Civ.Ing alternativt systemvetare eller arbetslivserfarenhet motsvarande samma nivå
  • Minst 1-5 års erfarenhet av systemutveckling 
  • Obehindrad förmåga till talad och skriven kommunikation på svenska och engelska
Meriterande:

- Dokumenterad erfarenhet från läkemedelsbranschen
- Erfarenhet av att arbeta i ISO 13485-certifierad kvalitetssystem


ansökan.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies, för frågor om rollen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Oscar Nordström, 0725542282 [ Email address blocked ] eller Julia Rhönnstad, 0729872754, [ Email address blocked ]  
 

Rekommenderade jobb

3 st C#-utvecklare till Q-linea i Uppsala
Q-linea AB Uppsala Heltid
Teamtestare/automationsingenjör - Body Worn Solutions
Axis Communications Lund Heltidsanställd
Testutvecklare, applikations- och serviceutveckling
Axis Communications Lund Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201342480