Jobbet 2st Entreprenadingenjörer sökes till kraftentreprenör med kontor i Sollentuna och Hägersten har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

2st Entreprenadingenjörer sökes till kraftentreprenör med kontor i Sollentuna och Hägersten publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Är du en individ som trivs med att alltid ha något att göra? Har du kanske som mål att en dag jobba som projektledare? Då kan denna tjänst vara intressant för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som entreprenadingenjör hos vår kund kommer din primära uppgift vara att stötta projektledare i olika projekt. Det är en administrativ roll och du kommer att sitta mycket in-house, dock så kommer du också att närvara både ute på byggen samt vid diverse möten. Arbetsuppgifter i din vardag är många men några utav dessa är: - Förbereda inför samt delta i startmöten med kunder/beställare och sammanställa information - Hantera offerter - Agera stöd vid anbud samt jämföra anbud - Planera samt ansvara för beläggning och resursplanering för montörer - Jobba nära projektledare i en roll som biträdande projektledare - Jobba med ärenden som inkluderar KMA (Kvalitet, Miljö, Arbetsmiljö) - Jobba med dokumentation som rör projekten - Hjälpa till vid inköp - Skriva avtal med underleverantörer

Om företaget
Högt i tak, god sammanhållning och välkomnande stämning – utöver sina goda arbetsvillkor erbjuder vår kund kompletta lösningar med konstruktion, tillverkning, leverans, montage och driftsättning av ställverk och kraftentreprenader. De har kunder inom energiverk, elnätsbolag, industri, installatörer samt statliga och kommunala förvaltningar. Det händer mycket inom elbranschen idag, och du får här chansen att ta nästa steg i karriären till en roll med stort ansvar hos ett företag med spännande projekt, både nu och i framtiden. På denna avdelning är det idag 20 personer varav 8st är projektledare och 12 är montörer.

Din profil
Skallkrav: - YH-/Högskoleutbildning inom bygg eller entreprenad - Svenska och engelska i tal och skrift - Goda kunskaper inom Officepaketet - B-körkort Meriterande: - Relevant arbetslivserfarenhet - Kunskap om arbetsmiljö - Kunskap inom entreprenadjuridik Din roll är att agera stöttande funktion till projektledare och i den rollen krävs det att du som person är väldigt framåt, tar egna initiativ och vågar ta för dig. Det är inte mycket som kommer att bli serverat utan efter en löpande introduktion med seniora projektledare så förväntas det att du jobbar mycket med att bli självständig i ditt arbete.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Maj 2020 Placering: Stockholm, Sollentuna Omfattning: Heltid Arbetstider: 7-16 Urval sker löpande så kom in med din ansökan redan idag!

Referens

21466

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till