Jobbet 2nd Line Manager till QD har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

2nd Line Manager till QD publicerad av Needo Recruitment

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Är du en driven person som brinner för ledarskap, har en teknisk bakgrund och vill ta ditt nästa steg i din karriär inom drift? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Företaget

QD är ett bolag som erbjuder IT- och driftlösningar med ambitionen att skapa en IT-struktur som bidrar med affärsnytta. De har en bra plattform att stå på i form av Backoffice system såsom ärendehanteringssystem, CMDB, kundportal och dokumentationsplattformar. De erbjuder sina kunder allt från Molntjänster, Service Desk, applikationsdrift och Backup där de brinner för att leverera sina tjänster med hög kvalité och ett personligt engagemang.

Din roll

Som 2nd Line Manager kommer man att verka personalansvarig och leda, coacha och stötta ett team om tre personer. På sikt kommer man ansvara för att utöka teamet och verka personalansvarig gentemot ett team om max 15 personer. Som 2nd Line Manager kommer man att vara lönesättande parten för 2nd line teamet i Uppsala och Göteborg samt sköta administration, exempelvis attestering av ärenden. Personen kommer att rapportera till Service Delivery Director. Av totalt 45 personer på avdelningen Service Delivery består 2nd Line teamet av 16 personer inklusive en Team manager.

I den här rollen får du också chans att hålla i egna interna utbildningar då företaget starkt tror på intern kompetensöverföring.

Dina kvalifikationer

Som chef är du stöttande och coachande i ditt sätt att leda. Du är prestigelös och vågar fråga och ta hjälp internt ifall det skulle behövas. Du ska vara strukturerad och gilla det administrativa. Det är även viktigt med flexibilitet då du kommer att vara i en föränderlig miljö.

Som person ska man vara stöttande och coachande i sitt sätt att leda samt våga fråga. Personen ska vara strukturerad och gilla det administrativa. Det är även viktigt med flexibilitet då personen kommer att vara i en föränderlig miljö.

Som person är du;

  •        Strukturerad och stresstålig.
  •        Kvalitetsorienterad, analytisk och kreativ.
  •        Har goda språkkunskaper i såväl engelska som svenska.

Vi ser att du är van vid processorienterat arbete där du kan skapa och utveckla både processer, rutiner och arbetssätt.

Övrigt

QD har kontor i Sundbyberg och Uppsala, därmed får du tillsammans med fantastiska medarbetare en vardag i nya fräscha lokaler. Som 2rd Line Manager får du möjlighet till stor utveckling och blir genast en viktig del av ett IT bolag som brinner för teknik och kvalité.

Start: Omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Plats: Uppsala

Referens

needo65622

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till