Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

2nd line, supporttekniker, alingsås jobb i Alingsås på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
2nd line, supporttekniker, alingsås på Randstad AB

2nd line, supporttekniker, alingsås

Randstad AB Alingsås, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Jag letar efter en supporttekniker, som vill bli del av ett gäng härliga tjejer och killar i supportteamet hos vår kund i vackra Alingsås! Vår kund befinner sig i en spännande tillväxtfas och här får du även möjlighet att hänga med på deras gemensamma resa med stort fokus på teknisk kompetens och personligt engagemang! 

Detta är konsultuppdrag via Randstad Technologies. Uppdraget innefattar även skiftjobb på rullande schema, varierat på dag, kväll, natt och helg. Randstad Technologies är specialister inom IT och som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, coachar och stöttar dig i din utveckling och karriär genom varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos oss står din personliga utveckling i fokus och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


ansvarsområde.

Som skiftgående supporttekniker i vår kunds Technical Assistance Center,  supporterar du kunder per telefon och hanterar de mer avancerade felsökningsärendena. Du blir en viktig del av den tjänst som vår kund levererar till sina slutkunder. Tillsammans med alla dina goa kollegor i teamet,  ansvarar ni för att slutkund får all den service och support den kan förväntas behöva i sitt arbete. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikationer och IT-plattformar.  

Som person älskar du kombinationen av att arbeta tekniskt men samtidigt ha mycket kundkontakt. För dig är inget problem för svårt och du drivs av att hitta en lösning, vilket du också gör. Du trivs även med att stötta dina kollegor i mer komplexa problem och coacha dina medarbetare i deras dagliga arbete. 


arbetstider.

Heltid, skift på rullande schema;  främst dagskift men även kväll, natt och helg ingår. 
Start enligt överenskommelse.


kvalifikationer.

Vi tror att du som söker har ca 4 års arbetslivserfarenhet inom IT- branschen med inriktning Windows Server. Du har goda kunskaper i Windows och Microsofts produkter, en hög teknisk förståelse samt har en naturlig problemlösningsförmåga och känner dig trygg i att fatta egna beslut. Du har  har en utbildning inom IT,  YH-utbildning eller vad vi bedömer som motsvarande erfarenhet.

 Du behärskar:
• Windows Server med tillhörande tjänster
• Office 365 och Azure
• Kunskap inom switchar, routing och brandväggar
• Du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat, ytterligare språkkunskaper är meriterande
• Du har B-körkort

Du är involverande och engagerad i ditt arbete och dina kollegor samt uppskattar att arbeta både i team och självständigt. Du har ett stort och genuint intresse för teknik samt är nyfiken och öppen att lära nytt! 


ansökan.

2021-10-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För mer information: [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201361807