Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

1line & 2line support, göteborg jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
1line & 2line support, göteborg på Randstad AB

1line & 2line support, göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

För kunds räkning söker vi nu två supporttekniker, både till 1st- och 2ndline nivå, till deras härliga supportteam! Vår kund befinner sig i en spännande tillväxtfas och här kan du få möjlighet att hänga med på deras gemensamma resa genom verksamhetsförståelse, teknisk kompetens och personligt engagemang. Dessa roller innebär att du kommer jobba skift med ett rullande schema varierat på dag, kväll, natt och helg.

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag via Randstad Technologies under begränsad tid, för att sedan övergå till en anställning hos kund. Randstad Technologies är specialister inom IT och som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, coachar och stöttar dig i din utveckling och karriär genom varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos oss står din personliga utveckling i fokus och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


ansvarsområde.

I din roll som supporttekniker är du en viktig del av den tjänst vår kund i sin tur levererar till sina slutkunder. Här ingår du i ett specifikt kundteam, där du ansvarar för all den service och support just dessa slutkunder kan förväntas behöva i sitt arbete. Ett IT-problem får aldrig stoppa upp arbetet, så att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur saker/arbetet görs, är viktiga ingredienser i den här rollen. 

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med/felsöka både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikationer och IT-plattformar.  Du ger support via telefon, mail samt via vår kunds ärendehanteringsportal och felsöker via fjärrstyrningsverktyg,  Active Directory med hantering av konton och behörigheter mm. Vår kund jobbar i en MS miljö med vissa inslag av iOS och Linux-operativ.


arbetstider.

Heltid, skift på rullande schema under en period om 10 veckor, där du varvar att jobba dag, kväll, natt och helg.
Start enligt överenskommelse.


kvalifikationer.

Vi söker dig som brinner för IT och teknik samt fullkomlig älskar kundservice. Du förstår vikten av en god kundrelation och kan samtidigt värdera företagets behov av effektivt och kvalitetssäkert arbete. Vi tror att du är en problemlösare av rang som gillar att jobba såväl självständigt som i team.

Krav
• Relevant utbildning inom IT, minst gymnasial och/eller annan erfarenhet som vi anser likvärdig
• På 1line nivån krävs minst 6 månaders erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• På 2line nivån krävs minst 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt gärna erfarenhet av att agera rådgivande/konsulterande mot slutkund.
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav

Meriterande
• Support på Mac
• Linux
• kunskap och erfarenhet av arbete enligt ITIL

Som person är du flexibel, förändringsbenägen och stresstålig. Noggrannhet och ansvarskännande är andra önskvärda egenskaper som krävs för arbetet. Vill du ta dig an ett utvecklande uppdrag där du arbetar med den senaste tekniken ihop med snälla och ambitiösa arbetskollegor, ansök då omedelbart!


ansökan.

2021-07-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Notera att återkoppling kan dröja under semestertider.
För information: [ Email address blocked ]
 

Rekommenderade jobb

1line & 2line support, göteborg
Randstad AB Göteborg Deltid
1st line supporttekniker till kund i Malmö!
Poolia Malmö Heltidsanställd
Studenter sökes för extrajobb inom lager i Borås till hösten!
StudentConsulting Borås Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201349453