Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

2 Truckförare/Lagerarbetare Jönköping jobb i Jönköping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
2 Truckförare/Lagerarbetare Jönköping på Randstad AB

2 Truckförare/Lagerarbetare Jönköping

Randstad AB Jönköping, Jönköpings län Deltid


arbetsbeskrivning.

 Vill du vara med när vår stora kund startar upp ny verksamhet i Jönköping? Nu har du chansen! Här har du möjlighet att vara med från början i en uppstartsverksamhet. Kunden har befintlig verksamhet i Norrköping men ska efter sommaren vecka 31 starta upp även i Jönköping. Vi söker dig  som är effektiv i ditt arbete, ser förbättringsmöjligheter och som skulle tycka det är roligt att vara med om en uppstart (det finns idag en befintligt verksamheten på andra orter). Har du tidigare erfarenhet av att att köra motviktstruck , är snabb och effektiv så vill vi gärna träffa dig!  har du dessutom erfarenhet av motviktsklämtruck och klämaggregat är detta starkt meriterande.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Dessa förmåner får du från dag ett i din anställning. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 


ansvarsområde.

Arbetsuppgifterna som lagerarbetare/truckförare är varierande och kan bestå av:

  •  Plocka och packa varor för vidare transport
  • Truckkörning


arbetstider.

Start: Upplärning startar i omgångar för 2-4 personer i taget. Upplärning sker under 4 dagar i Norrköping då du bor på hotell under tiden alternativt åker hem emellan. Valet är ditt och detta bekostar du inte på egen hand. 
Samtliga konsulter är igång på heltid från vecka 30, andra kommer börja tidigare. Utbildningsstart vecka 28,  Möjlighet till anställning hos kund finns för rätt person. 

Omfattning: Arbetet kommer i huvudsak ske på dagtid, på sikt kan även kvällsarbete inkluderas. I uppstartsprocessen kan vi även komma att behöva helgarbete (högst sannolikt lördagar)

OBS! Upplärning kommer att ske på annan ort (Norrköping) och då förekommer övernattningar under 4 dagar, alternativt pendling om du hellre föredrar det.
Kostnaden för detta är inget som du som konsult behöver stå för själv. 


kvalifikationer.

 I jobbet som lagerarbetare ser vi  gärna personer som är effektiva/ser förbättringsmöjligheter och som skulle tycka det är roligt att vara med om en uppstart (även om det idag redan finns en befintligt verksamheten så blir det mycket nytt i och med att det ska utökas och hanteras på en ny plats)

Här behöver du:

  • 2 års lagererfarenhet med plock/pack
  • Truckkort A+B
  • Erfarenhet av att arbeta med motviktsklämtruck och klämaggregat är starkt meriterande
  •  Vana och förmåga att arbeta i högt tempo
  • Svenska är ett krav, engelska meriterande

Som person ser vi att du är ansvarstagande, noggrann och att du har en god samarbetsförmåga. Du ger alltid det lilla extra oavsett arbetsuppgift och trivs med fysiskt arbete samt med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att bli en del av ett team och har därför ett stort intresse för teamarbete, samtidigt som du också klarar av att arbeta självständigt och fokuserat.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


erfarenhet.

2 års lagererfarenhet med plock/pack.


ansökan.

 2021-07-19, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:  kontakta ansvarig konsultchef Sandra Hopovac
[ Link removed ] , Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, ansökningar som inkommer via mail kommer ej att behandlas. 
 

Rekommenderade jobb

2 Truckförare/Lagerarbetare Jönköping
Randstad AB Jönköping Deltid
Extraarbete som lagerarbetare till kommande uppdrag i Eskilstuna
Randstad AB Eskilstuna Deltidsanställd
Vi söker lagerarbetare till gymgrossisten!
StudentConsulting Trollhättan Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201349272