Jobbet 10 administratörer till uppdrag på bank, Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

10 administratörer till uppdrag på bank, Stockholm publicerad av TNG

Heltid
Stockholm
10 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du få in en fot på en storbank i Stockholm? Är du intresserad av finans och administration? Ansök idag!

Vill du komma in på området bank och finans? Har du tidigare jobbat administrativt och med informationsbearbetning? Nu söker vi dig som vill utvecklas i en spännande roll inom konkurshantering på en av Sveriges största banker. Låter det intressant? Läs mer och sök direkt i annonsen, redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du en fantastisk möjlighet att komma in på bank och lära dig mer om det finansiella området. Du kommer att arbeta i ett härligt team i en viktig del av organisationen för att säkerställa och inhämta information som saknas.

Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden och få många nya kollegor vilket breddar ditt professionella nätverk. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer dagligen att arbeta med administration och datainsamling och rollen innefattar arbetsuppgifter som:

  • informationsinhämtning från olika källor, både digitala och fysiska
  • registrering av uppgifter
  • utredande

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i härligt team på bankens kontor i centrala Stockholm. Arbetstiderna är kontorstider och du kommer i början av anställningen få en introduktion till arbetssätten och arbetsplatsen för att på bästa sätt komma in i arbetet.

Uppdraget är tänkt att starta senast 23/7, på heltid och pågå till minst sista januari 2019.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en administrativ ådra. Du behöver vara ha integritet och förstå vikten av att jobba under hög sekretess. Som person är du noggrann och självständig. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom administration, gärna inom ekonomi, kundtjänst, BackOffice eller liknande. Det är viktigt att du både skriver och talar svenska då du kommer att kommunicera både internt och externt samt hantera administration och dokument på svenska.

Då vi söker flera medarbetare för detta uppdrag vill därför gärna komma i kontakt med både dig som är nyexaminerad inom ekonomi eller liknande, dig som har några års erfarenhet samt med dig som har flera års erfarenhet inom angränsande områden. Gymnasiekompetens är ett krav.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

2E40D6014DE24DA9BECCF17709990267

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till