Jobbet .Net utvecklare till marknadsundersökningsbolag i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

.Net utvecklare till marknadsundersökningsbolag i Göteborg publicerad av Randstad AB

Jobbet utgår om 5 dagar
Deltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Är du nyutexaminerad eller senior inom Programmering och har ett brinnande intresse för utveckling i .Net?  Vill du få chansen att bli en del av ett varmt och hjärtligt företag där man jobbar med frihet under ansvar? Då har du möjligheten nu. Sök jobbet redan idag.  

Vår kund jobbar med marknadsundersökningar och datainsamling åt kunder, både inom privat och offentlig sektor. Verksamhet ligger mitt i hjärtat av centrala Göteborg. Du kommer ingå i ett team av 5 utvecklare av blandad erfarenhet och kompetens. Teamet är under uppbyggnad vilket innebär att du som ny utvecklare kan vara med och påverka vilken teknikstack eller vilka arbetsrutiner som gruppen ska jobba utefter i framtiden.   ansvarsområde.

Som .Net programmerare utvecklar och bygger du upp webbapplikationer och system i .Net för att samla in, rapportera och visualisera inrapporterad data från marknadsundersökningar. Varje undersökning är kundspecifik och kräver kundanpassade lösningar vilket gör arbetet varierat och komplext. Som programmerare får du jobba både med backend och frontend utveckling. Då varje projekt är unikt kan du som programmerare till viss del styra vilka tekniska lösningar du väljer, under förutsättning att du håller dig till .Net core. Rollen innefattar viss kundkontakt och dagligt samarbete med verksamhetens projektledare vilket förutsätter att du gillar att samarbeta och jobba ihop med andra.  Som .Net utvecklare ansvarar du även för drift och underhåll av webapplikationerna med allt ifrån att fixa buggar, sköta serverdrift och ansvara för nyutveckling.  


arbetstider.

Heltid - Dagtid


kvalifikationer.

Vi söker dig med utbildning eller erfarenhet av .Net utveckling. För att trivas och lyckas i rollen ska du känna dig inspirerad av både front- och backend utveckling. 

Tekniska krav: 
  •  C#/.Net
  • JavaScript
  • HTML/CSS
  • React eller likvärdigt
Tekniska önskemål:
  • Windows server
  • Active Directory
  • OLAP-kuber
Vi lägger stor vikt vid personlighet. Egenskaper som ansvarstagande, prestigelös och strukturerad är något vi efterfrågar. Vidare tror vi att du är en problemlösare med en positiv inställning, en person som brinner för det du gör. Du är en lagspelare som tycker om att samarbeta med kollegor och kunder.  För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

2020-09-30 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Referens

201300910

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till