Jobbet .NET utvecklare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du bli en del av en organisation vars produkter räddar liv i 140 länder? Trivs du i en föränderlig miljö där du har möjlighet att arbeta som .NET/C# utvecklare med lösningar inom hela produktionen? Nu har du möjlighet att bli en del av ett internationellt och marknadsledande medicinteknisk företag vars produkter gör en skillnad för patienter, vårdpersonal och samhälle varje dag!


ansvarsområde.

Du kommer bli en del av gruppen ”Production Systems” med 10 anställda. Production Systems ingår i funktionen Engineering & Projects med 27 anställda vilka är uppdelade på 3 team med uppgift att leverera försörjningskedja, produktionsprocesser och system för nya produkter och processer. Vi har roller som projektledare, industrialiserings ingenjörer, logistik ingenjörer och utvecklare för testsystem och IT-system.

Du kommer att tillhöra IT-teamet som har uppgiften att tillhandahålla systemstöd som är anpassade till företagets processer. Några av de system vi tillhandahåller i dag är produktionssystem och planeringssystem men vi levererar även system inom kvalitet, sälj och service. IT-teamet är litet och det innebär att du kommer ha stora möjligheter att påverka och driva initiativ inom exempelvis metodik.

  • Ansvarig för utveckling, underhåll och implementering av flera interna systemen.
  • Ansvarig för analys av kund-/produktägarens krav avseende systemen.
  • Arbete med tvärfunktionella team från utveckling, test, marknad, sälj och support samt projekt- / programchefer för utveckling och leverans av systemen.
  • Leverera systemdokumentation inklusive, men inte begränsat till, specifikationer för programkrav, funktionsspecifikationer och konstruktion.


kvalifikationer.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en akademisk examen inom IT eller motsvarande men tror att engagemang och viljan att lära sig nya saker är viktigare än år av erfarenhet!

Men vi ser att du är van av att arbeta med Microsoft Visual Studio och C# och har ett intresse av att röra dig obehindrat inom tjänsteutveckling i .NET Core till webbutveckling i javascript-ramverk. Du trivs att arbeta med agila metoder och känner dig trygg i både det svenska och engelska språket, både skriftligt och muntligt.

Det är även meriterande om du har följande:
  • Erfarenhet av att ha arbetat med WPF
  • Erfarenhet av att ha arbetat med och integrerat till/från ERP System
  • Goda kunskaper i HTML, CSS och JavaScript
  • Grundläggande kunskaper i Entity Framework och SQL Server
  • Erfarenhet av arbete inom produktion- eller regulatoriska miljöer.
  • Erfarenhet av att arbeta med och utveckla kravställning och projektkoordinering
Vi tror att du är nyfiken, uppskattar ansvar och känner dig trygg i att ta egna initiativ. Du trivs med att jobba i ett team tillsammans med andra och uppskattar att dela med dig av din kunskap. Här jobbar vi verksamhetsnära och vi tror du uppskattar att kunna påverka utvecklingen hela vägen från produktionsgolvet till patienterna. Du är självgående och en duktig kommunikatör med en positiv och lösningsorienterad inställning.


ansökan.

Kontor: Solna strand, Stockholm

Detta är en heltidstjänst med omedelbar start eller efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekryteringen samarbetar Getinge med Randstad Technologies. Vi behöver din ansökan så snart som möjligt då vi kontinuerligt intervjuar för att hitta rätt kandidat. Registrera din ansökan på www.randstad.se/arbetssokande/jobb/it/. För frågor, kontakta rekryteringskonsult Erik Perborn, erik.perborn@randstad.se, +46768557612

Referens

201297869

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till