Jobbet .NET utvecklare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du vara med och ta en ledande roll inom utvecklingen av våra digitala tjänster på SEB? Här på SEB får du möjligheten att vara del ett agilt team och tillsammans med dina kollegor vara en viktig del för att utveckla vår digitala kundupplevelse. 


ansvarsområde.

Tillsammans med teamet kommer du bidra till både verksamhetens och människors vardag genom nyutveckling av system och att bygga nya applikationer för förbättring av våra digitala tjänster. Du blir en central del av vår digitala förflyttning i en modern miljö - både vad gäller teknik, arbetssätt och arbetsplats. Här får du vara en del av ett affärsnära team som arbetar agilt med nya tekniker inom MS .NET, .NET core, Angular2+, docker, kubernetes och CI/CD. 

SEB har en riktigt spännande resa framför sig där den digitala transformationen står i fokus och vi arbetar enligt ”SAFe” där kollegor från IT, affär och operations organiseras i Tribes och Domäner. Teamet består av utvecklare, testare, kravanalytiker, produktägare och scrum master och vi sitter i våra ljusa och fina lokaler i Arenastaden, Solna. 


kvalifikationer.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en akademisk examen inom IT eller motsvarande och du kännetecknar dig som en erfaren .NET/C# utvecklare eller fullstack utvecklare som rör sig obehindrat från tjänsteutveckling i C# till frontend i Angular. Du känner dig sedan tidigare trygg med att arbeta både med API:er, containers, moln- och mikrotjänster och har gjort det inom ett flertal projekt. Du trivs att arbeta med agila metoder och känner dig trygg i både det svenska och engelska språket, både skriftligt och muntligt.

Meriterande
  • Erfarenhet inom .NET Core 
  • Erfarenhet av agila metoder och CI/CD
  • Erfarenhet inom databaser; t.ex. SQL, NoSQL
  • Erfarenhet inom bank och finans


ansökan.

Vi tror att du är nyfiken, uppskattar ständig kunskapsväxling och känner dig trygg i att ta egna initiativ. Du trivs med att jobba i ett team tillsammans med andra och uppskattar att dela med dig av din kunskap. Då vårt område är i förändring värdesätter vi ditt engagemang och förväntar oss att du har en positiv inställning till kontinuerliga förbättringar. Du driver dina projekt i aktiviteter och är en duktig kommunikatör med en positiv och lösningsorienterad inställning.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB; www.sebgroup.com/career

Kontor: Solna, Stockholm

Detta är en heltidstjänst med omedelbar start eller efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar SEB med Randstad Technologies. Vi behöver din ansökan så snart som möjligt då vi kontinuerligt intervjuar för att hitta rätt kandidat. Registrera din ansökan på www.randstad.se/arbetssokande/jobb/it/. För frågor, kontakta rekryteringskonsult Erik Perborn, erik.perborn@randstad.se, + 46768557612 

Referens

201297313

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till