Jobbet .NET Utvecklare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du arbeta för att skapa bättre förutsättningar för ungdomar och vuxna i behov av tvångsvård? Vi på Statens Institutionsstyrelse, SiS, står inför spännande utmaningar och söker dig som vill vara med och bygga myndighetens centraliserade IT-verksamhet. Vi är en av fyra enheter på avdelningen för lokaler och IT som bland annat arbetar med strategisk IT-utveckling samt operativ utveckling och förvaltning av myndighetens IT-system.


ansvarsområde.

Som systemutvecklare på SiS kommer du tillsammans med övriga medarbetare på enheten bygga upp SiS interna kompetens inom systemutveckling. Du kommer att arbeta både med nyutveckling och förvaltning av webbplatser, e-tjänster och interna verksamhetssystem. Det innebär att du får arbeta både med front-end och back-end och delta i hela utvecklingsprocessen från krav till test, i tät dialog med verksamheten. 

Arbetet på enheten kännetecknas av prestigelöshet och frihet under ansvar. Vi är beroende av dig, ditt engagemang och dina idéer för att tillsammans driva SiS IT-utveckling framåt. 


kvalifikationer.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en eftergymnasial utbildning som dataingenjör/systemvetare eller annan utbildning som SiS bedömer är relevant. Du kännetecknar dig som en erfaren .NET/C# utvecklare eller fullstack utvecklare med intresse för DevOps och hela utvecklingsprocessen, allt från arkitektur, flöden, test och QA. Du känner dig sedan tidigare trygg att arbeta med agila metoder och känner dig trygg i både det svenska språket, både skriftligt och muntligt.

Vi söker dig som gärna tar initiativ, motiverar och drivs av god service och kvalité i leveransen. Då tjänsten innebär mycket samverkan med medarbetare, projektledare, förvaltare, användare och leverantörer är det viktigt att du har god samarbetsförmåga. Du trivs när du har möjlighet att påverka och du har ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter och för hela verksamheten. 

Teknisk stack: Microsoft .NET plattform, MS SQL Server, NoSQL, GIT, TeamCity/Jenkins, Docker, Octopus, Atlassian, TDD, HTML, CSS, JavaScript, React.js.


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar SiS med Randstad Technologies. Vi behöver din ansökan så snart som möjligt då vi kontinuerligt intervjuar för att hitta rätt kandidat. Ansök direkt via länken eller registrera din ansökan på www.randstad.se/arbetssokande/jobb/it/. För frågor, kontakta rekryteringskonsult Erik Perborn, erik.perborn@randstad.se, + 46768557612

Referens

201297310

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till