Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

.NET Core-utvecklare till ICA Stockholm job in Solna at Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
.NET Core-utvecklare till ICA Stockholm på Ada Digital

.NET Core-utvecklare till ICA Stockholm

Ada Digital Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Som .NET Core utvecklare på ICA får du chansen att arbeta med digitala lösningar och underlätta för ICA:s kunder i deras vardag!

Vi på ICA välkomnar dig till ett sammansvetsat team som jobbar iterativt för att hela tiden skapa värde till våra kunder. För att kunna göra livet enklare för våra kunder utvecklar vi hela tiden nya idéer och utmanar ständigt oss själva. Därför ser vi stora möjligheter med moderna digitala funktioner och som backend-utvecklare hos oss kommer du att få skapa framtidens digitala lösningar. Du möter här en spännande transformation där vi förflyttar oss mot en mer modulär arkitektur och där vi migrerar det mesta till Azure, där det finns stora möjligheter att påverka vägen framåt. Hos oss erbjuds du att driva den digitala utvecklingen framåt, varje dag.
Om du, liksom oss, brinner för hur tekniken kan förbättra vardagen för våra kunder och bidra till hållbara val ser vi fram emot din ansökan.

VI ERBJUDER DIG

  • Tillfället att jobba på ett välkänt bolag med produkter som har 170 miljoner besök och närmare 500 miljoner sidvisningar per år.
  • Bli en del av en organisation med en familjär och hjälpsam kultur med tydliga utvecklingsmöjligheter som hela tiden delar med sig av sina med- och motgångar och lär sig av varandra.
  • En datadriven och användarcentrerad organisation som sätter ditt välmående, intresse och drivkraft i första hand.
  • Ett team som fokuserar på digitalisering där du erbjuds möjligheten att vara involverad i beslutsfattandet och kan påverka på riktigt.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som backend .NET Core-utvecklare på ICA kommer att du tillhöra avdelningen Digital Experience som tillsammans ansvarar för ICA.se, ICA Appen, Matkassen, Självscanning, MonICA (Voice) samt mitt Ica-terminaler som står i butik. Din huvuduppgift kommer vara att tillsammans med produktägaren och övriga i teamet utveckla de digitala funktioner som finns för att hjälpa våra kunder i deras vardag. Här kommer du ha mycket att säga till om i ett team som ansvarar för helheten med design, krav, utveckling och test. Du kommer bland annat:

  • Vidareutveckla och förvalta ICA:s digitala produkter, ICA Appen och självscanning. 
  • Involveras i spännande initiativ och projekt som migreringen till Azure.
  • Implementera ny funktionalitet och lösa tekniska problem i våra system och tjänster.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Som medlem i Digital Experience ansluter du dig till den härliga skaran om 40 personer uppdelat på fem tvärfunktionella produktteam. I ditt närmsta team finns andra utvecklare, produktägare, Scrummaster, UX och designer. Du jobbar även nära arkitekter, testautomatiserare och DevOps. Vi jobbar idag remote och kommer fortsätta med detta på deltid även framöver. När du jobbar på plats kommer du att sitta på ICA:s nybyggda och moderna kontor nära Solna Station med gym och motionsstationer.

MER OM DIG

Vi söker dig som gärna tar ansvar från idé till leverans och uppföljning samt ser det som en självklarhet att vilja skapa produkter som förenklar vardagen för våra kunder. Du är teamorienterad och ser att den bästa lösningen ofta är ett resultat av samarbete. Du är van att jobba med transaktionsintensiva system och har framförallt ett driv att förstå ICA:s kunder för att utveckla produkter som kunderna vill ha.

Teknikmässigt ser vi att du har tidigare erfarenhet av .NET Core, .NET framwork och SQL. Det är positivt om du har byggt lösningar i Azure, Microservicearkitektur och kan sätta upp CI/CD-flöden.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
 

Rekommenderade jobb

.NET Core-utvecklare till ICA Stockholm
Ada Digital Solna Heltid
Teamassistent i Stockholm
Randstad AB Stockholms län - Stockholm Deltidsanställd
Ej angett
Fullstack developer
Randstad AB Stockholms län - Solna Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 7555F466B6554191805B6CE847321FAE