Jobbet .NET-utvecklare till Insplanet! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

.NET-utvecklare till Insplanet! publicerad av Perido

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Har du erfarenhet av .NET-utveckling och vill ta nästa steg i karriären? Har du intresse för försäkringsbranschen och vill arbeta i ett tight agilt utvecklingsteam som präglas av flexibilitet och frihet under ansvar? Är du en engagerad, initiativtagande och teknikintresserad person som brinner för problemlösning? Då kan du vara Insplanets nya kollega!Beskrivning

Perido söker nu en .NET-utvecklare/Techlead till vår kund Insplanet, ett företag som arbetar med jämförelsetjänster gällande försäkringar för att underlätta kunders val av försäkringsbolag. Arbetsplatsen ligger centralt i Stockholm city, i fina lokaler med öppet kontorslandskap som präglas av flexibilitet och teamwork.

I rollen som .NET-utvecklare/Techlead kommer du att ingå i ett utvecklingsteam om sex personer där ni tillsammans utvecklar företagets interna system för säljstöd. Teamet arbetar agilt enligt Scrum och jobbar ständigt med att utveckla och effektivisera systemen och processerna. Den tekniska miljön baseras på Microsoft teknologi och teamet använder bland annat C#/.NET, SQL och MVC. Med rätt förutsättningar och engagemang kommer rollen inom ett år innebära ökat ansvar där du kommer ansvara för bolagets teknik i rollen som Techlead.

För att passa i rollen behöver du ha erfarenhet av .NET-utveckling, antingen genom arbetserfarenhet eller egna utvecklingsprojekt. Vi ser gärna att du har ett stort tekniskt intresse och triggas av att komma på nya lösningar och arbetssätt. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du trivs i att samarbeta med ett kunnigt och engagerat team. Som person är du kommunikativ, kreativ och initiativtagande.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Kravprofil

  • Minst gymnasial utbildning, gärna inom IT
  • Erfarenhet av systemutveckling
  • Goda kunskaper i C#/.NET och SQL
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på engelska


Meriterande

  • Erfarenhet av projektledning
  • Erfarenhet av backend-utveckling
  • Kunskaper i JavaScript och HTML


Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30194 i ämnesraden.

Referens

6872

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till