Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

.NET-utvecklare till Handelsbanken i Stockholm jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
.NET-utvecklare till Handelsbanken i Stockholm på Ada Digital

.NET-utvecklare till Handelsbanken i Stockholm

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

Erfaren .NET-utvecklare? Välkommen till vårt specialist-team och en unik roll hos oss på Handelsbanken i Stockholm!

Vi på Handelsbanken i Stockholm är mitt i en spännande digitaliserings- och transformationsresa som innebär förflyttningar av teknik, arkitektur och arbetssätt. Som .NET-utvecklare erbjuds du nu en unik roll som inte växer på träd! Här kommer du nämligen få göra skillnad för bankens många systemutvecklare. Du får möjligheten att arbeta kreativt och ansvara för att förbättra och utveckla gemensamma komponenter som används av bankens .NET system tillsammans med andra som gillar teknik lika mycket som du! Du kommer bland annat att jobba med omvärldsbevakning och vara den som är först med att dela med dig av de senaste förändringarna från Microsoft!

VI ERBJUDER DIG

  • En central roll där du får stort utrymme för eget ansvar och där ditt arbete bland annat blir en viktig del i vår resa mot molnet i vår pågående digitaliseringsresa
  • Att bli en del av en arbetsgivare med ett väl integrerat hållbarhetstänk. Handelsbanken är medvetna om vilken påverkan det har på samhället i stort. Att agera långsiktigt och ansvarsfullt har länge varit en viktig del i arbetet
  • En arbetsplats där jämställdhet, mångfald och inkluderande kultur är en del av våra grundläggande värderingar och som ska vara självklart i det dagliga arbetet.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Vår avdelning jobbar med att stötta bankens systemutvecklare genom att ansvara för utvecklingsverktyg, applikationsinfrastruktur och programmeringsramverk för Java och .NET där ditt fokus kommer att ligga på .NET. Du kommer framför allt:

  • Effektivisera och förbättra systemen genom att ta fram nya gemensamma komponenter och best practice för .NET
  • Ansvara för omvärldsbevakning och hålla dig uppdaterad kring de senaste förändringarna från Microsoft
  • Jobba utåtriktat och ha många kontakter med arkitekter i banken för att få god insyn i bankens olika tekniska lösningar
  • Jobba agilt i ett inspirerande team med hög kompetens

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att tillhöra Core IT och efter pandemin kommer vi sitta tillsammans i våra helt nyrenoverade lokaler på Gärdet i Stockholm. Vi jobbar tvärfunktionellt tvärs över verksamheten och kombinerar affärskunskap med IT-kompetens. Din närmsta chef personifierar bankens kultur som är öppen, nyfiken och med stor tilltro till medarbetarnas förmåga och vilja att ta ansvar!

MER OM DIG

Vi söker dig som får energi av att jobba med många kontaktytor och att dela med dig av kunskap till andra. Med dina flera års erfarenhet av .NET (C#) ser du vikten av och är bra på att skriva teknisk dokumentation som enkelt kan läsas av många. Då du kommer att hålla utbildningar på både svenska och engelska är det viktigt att du är bekväm med detta.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
 

Rekommenderade jobb

.NET-utvecklare till Handelsbanken i Stockholm
Ada Digital Stockholm Heltid
Azure DevOps- specialist, Handelsbanken Stockholm
Ada Digital Stockholm Heltidsanställd
Handelsbanken i Stockholm söker Lösningsarkitekt
Ada Digital Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: AF91B9E9496D4ECF8993AC27105D65CF