Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

.Net-utvecklare till Gotit! jobb i Göteborg på Professionals Nord Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
.Net-utvecklare till Gotit! på Professionals Nord Rekrytering AB

.Net-utvecklare till Gotit!

Professionals Nord Rekrytering AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Något så viktigt som utbildning kräver givetvis nya och innovativa digitala lösningar i dagens IT-samhälle. Gotit bidrar med flexibla IT-stöd för skolor runt om i landet. De söker just nu en engagerad .Net-utvecklare med ett gediget intresse för att bidra till att befintliga medel avancerar och utvecklas! Är du den vi söker? Varmt välkommen in med din ansökan idag!

Information om tjänsten:

Professionals Nord söker för Gotits räkning en .Net-utvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Gotit.

De satsar på långsiktighet och för dig som anställd erbjuds utvecklingsmöjligheter i ett arbetsklimat där man tror starkt på att investera i individen och i grupp där man förstår varandra. Du får hos Gotit möjligheten att nyttja och påverka ett kurspaket och därmed kan vi styrka att just du får de möjligheter du söker. De förnyar ständigt sina produkter och tjänster vilket gör att det för dig som utvecklare finns stora möjligheter att växa!

"Att tillsammans utveckla morgondagens lärande" är den vision du kommer att få vara en del av!

Gotit är en flexibel arbetsplats där du har möjlighet att under veckodagarna jobba några dagar på distans, på kontoret eller varva dessa.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Gotits önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [ Link removed ]

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i ett team om ca 9 personer. Teamet heter "Skolplatsen" och arbetar med förskola, grundskola och gymnasieskola. Dina närmaste kollegor är andra utvecklare och verksamhetskonsulter samt en teamledare. Ni kommer att arbeta tätt där dialogen sällan färdas långt, vilket gör att dina utförande arbetsuppgifter snabbt kommer kunna ge uttryck i form av resultat, som du enkelt kan följa upp med dig själv och dina kollegor. Tillsammans kommer ni att arbeta efter en agil SCRUM-baserad modell om 2 veckors sprintar.

Du kommer att vara med och utveckla nya portaler, underhålla befintliga system samt identifiera förbättringsområden och arbetet kommer att ske i .Net Core MVC och i Gotits legacy applikationer.


Vi söker dig som:

  • Har en avslutad utbildning inom systemutveckling
  • Har minst 2 års arbetslivserfarenhet inom C# .Net. (Meriterande är +2 år)
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet av Visual Studio samt SQL Server.
  • Har mycket goda kunskaper av det svenska och engelska språket, i tal och skrift

Vi ser gärna att du har kunskap inom bland annat JavaScript, .Net Core, HTML, CSS, nHibernate, Dapper, automatisering, databashantering samt agil utveckling, men det är inget krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Gotit. Du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, självgående och vill ständigt vara med och bidra med kreativa lösningsförslag!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 53ED226D339B425182A230055E0168FF