Jobbet .Net-utvecklare till expansivt företag i Jönköping. har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

.Net-utvecklare till expansivt företag i Jönköping. publicerad av StudentConsulting

Heltid
Jönköping
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet inom .net utveckling och IT? Är du intresserad av nya utmaningar? Då kan vi ha jobbet för dig.

Information om uppdraget:

Vår kund expanderar och söker nu en målmedveten .Net-utvecklare till sitt team av engagerade kollegor. Rollen innebär att utveckla kvalitativa lösningar i nära samarbeten med etablerade kunder i hela Sverige. Du kommer arbeta med spännande och utvecklande webbprojekt. Du bör vara en nyfiken person som vill arbeta i konsultrollen och i nära samarbete med kunder och kollegor.

Vårt kundföretag erbjuder konsulttjänster inom IT, management och ekonomi. De erbjuder spetskompetens i olika delar av systemutvecklingsprocesser och befinner sig i en expansiv fas och behöver därför utöka sin organisation med nya engagerade medarbetare.

Detta söker vi:

Du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning inom utveckling och kunskap inom .Net. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av CMS-verktyg som SharePoint eller EPiServer. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med Scrum som arbetsmetod och har med fördel arbetat i en konsultroll tidigare

Vi söker dig som är engagerad, har ett stort intresse för mjukvaruutveckling och är målmedveten. För att trivas i företaget är du en ödmjuk lagspelare som gillar att ge service och göra kunder nöjda. Som person är du även kommunikativ och anpassningsbar och brinner för utveckling av IT.

Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer bli direkt anställd av vår kund, där StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Arbetstid är kontorstid med viss möjlighet till flex. Vi tillämpar löpande intervjuer så sök tjänsten redan idag.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40840

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Erfaren maskinoperatör sökes! Svenljunga Effektiv
CNC-operatörer sökes Herrljunga Lernia
Medarbetare till First Line support EVRY! Jönköping Academic Work
Project Sales Manager Tranås Ny Position
Inköpare Tranås Ny Position
Svetsare Sävsjö Wikan Personal AB
Servicetekniker Jönköping Unik Resurs
Taktisk Planerare till Fristads Borås Säljpoolen
Produktionstekniker Gislaved Wikan Personal AB
Vi söker en webbutvecklare! Borås StudentConsulting
Dialyssköterska till Jönköping! Jönköping Centric Care
Teknisk projektledare .Net/EPiServer Jönköping Academic Work
Sågoperatör Nässjö Wikan Personal AB
Projektinköpare till Autoliv Borås Academic Work
Projektinköpare till Autoliv Skövde Academic Work
Projektinköpare till Autoliv Falköping Academic Work
Sommarjobb inom ekonomi Jönköping Poolia
Projektledare Borås RISE Research Institutes of Sweden
Akustiker eller strukturdynamiker Borås RISE Research Institutes of Sweden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn010 - Jönköping).