Jobbet .Net:are till produktbolag i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

.Net:are till produktbolag i Malmö! publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Om tjänsten
Nu söker Poolia efter senior .Net:are!
Vår kund, ett logistikbolag i Malmö, söker nu en utvecklare som ska sitta med företagets egen produkt; ett orderhandläggningssystem. Systemet används dagligen av hundratals människor som inte pratar kod, så fokus ligger på användarvänlighet och en pedagogisk design.
Systemet är även kopplat till en plattform som är programmerad i realtid där kunder kan följa frakt och liknande direkt i CRM:et (detta kommer du som C#:are såklart inte att sitta med, men om du arbetat i C/inbyggda system tidigare så är det meriterande)!

Så vem är du?
Vi tror att du drivs av en ren, läsbar, och testskriven kod. Tekniker och metoder är något du kan lära dig på plats, men vi tror att du är en person som värdesätter kvalitén i din stack och jobbar som en del av ett team (så ett speciellt hej till er som skriver kod som de andra i teamet faktiskt förstår)!
Då produkten är stor, och delar av stacken… något äldre, så är det viktigt att du förstår att du kommer ta ägandeskap över din del, men samtidigt vara beredd på kluriga problem som ”systemet får inte ligga nere, men du måste ta den här C-baserade funktionen och skriva om den till C# utan att det blir pannkaka av alltihop”.
Sen kanske inte just ordet ”pannkaka” står med, men det är en annan fråga.

Vad kan du förvänta dig?
Bolaget i fråga är lokalt men stort. Om man tar en snabb titt på människor som arbetar där i dagsläget så stannar de länge. När man sedan frågar ett par av de varför så pratar många om samarbetet kollegor emellan, gemensamma aktiviteter, ett och annat hackathon där nya spännande produkter såväl som plugins tillkommit.

Urval sker löpande, så sök tjänsten eller kontakta Agnes Vilda Maria Billgren på LinkedIn.


Referens

57408

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till