Jobbet ​Bli Arbetsledare inom bygg och anläggning på 12 veckor genom Academy!​ har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

​Bli Arbetsledare inom bygg och anläggning på 12 veckor genom Academy!​ publicerad av Academic Work

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Academy tar nu nästa steg och erbjuder dig att vara med på resan. Nu ger vi dig chansen att under 12 veckor, med start 28 maj, utbildas till Arbetsledare inom bygg och anläggning. Academys koncept bygger på att du får en kostnadsfri utbildning genom pedagogiken Accelerated Learning. Vi har så pass stort förtroende för de som antas till programmet att vi erbjuder en tillsvidareanställning som konsult med uppdrag som Arbetsledare inom bygg och anläggning via Academic Work efter avslutat program. Academys idé bygger på att utbilda inom yrken där marknaden lider av kompetensbrist. Rollen som Arbetsledare inom bygg och anläggning är ordentlig eftersatt och svenska företag är i stort behov av ny kompetens. Ta chansen med att söka till programmet och starta din nya karriär redan idag genom att börja med våra urvalstester!

Tillsammans med branschexperter och i nära samarbete med kunder har vi tagit fram ett skräddarsytt utbildningsprogram, där den tekniska kunskapen om byggprocessen varvas med ledarskap och produktionsstyrning. Intensivutbildningen vänder sig till dig som är strukturerad och relationsskapande samt har ambition och engagemang att under en intensiv 12-veckorsperiod bli junior Arbetsledare inom byggbranschen.

Utbildningen kommer innefatta:

* Ledarskap och produktionsstyrning
* Kommunikation och självledarskap
* Entreprenadjuridik och avtalskunskap
* Arbetsmiljö
* Hållbarhet och energi
* Digitala verktyg

På Academy utbildar vi enligt pedagogiken Accelerated Learning. Accelerated learning baseras på aktuell hjärnforskning och innebär praktiskt lärande med högt tempo, samarbeten i team och outtröttlig feedbackdialog.Programmets aktiviteter ska engagera, motivera och vara utformade med nära koppling till yrkesrollen. Det är tack vare dessa komponenter som vi kan skapa branta utvecklingskurvor för våra deltagare.

Längst ner i denna annons kan du klicka dig vidare till vår programsite på academy.se där du finner det första steget i rekryteringsprocessen. Vi tillsätter platserna på programmet löpande och rekommenderar dig därför att påbörja din ansökan redan idag!

KandidatprofilHar ett stort tekniskt intresse och som trivs bäst i miljöer där du får samarbeta med olika funktioner och människor. Rollen som Arbetsledare är mycket bred och i den ingår alltifrån planering, koordinering, coachning av personal, budgetering, tidsplanering till beslutsfattande. Som person ser vi därför gärna att du är strukturerad och har en god planeringsförmåga. En framgångsrik arbetsledare besitter en god ledarskapsförmåga, är lagspelare, ansvarsfull och kan bemöta människor på ett bra sätt. För att trivas i rollen och som konsult hos Academic Work ser vi att du är kommunikativ, flexibel och socialt säker.

För de utvalda till programmet är det här starten på en ny karriär där du erbjuds både utbildning och ett jobb direkt efter examen. Det kommer bli 12 tuffa veckor men tillsammans med andra ambitiösa konsulter och med stöd från mycket kompetenta lärare varje dag skapar vi riktigt bra förutsättningar för en brant utvecklingskurva och för att du ska lyckas i din nya karriär.

INFORMATION OM UTBILDNINGEN

Academy med inriktning mot Arbetsledare inom bygg och anläggning startar den 28 maj. Vi välkomnar alla att söka till vårt program, för att ha fallenhet för rollen som arbetsledare behöver du ingen erfarenhet, men du måste ha rätt kognitiva förmåga, personliga kompetenser och engagemang att påbörja denna nya karriär. Därför börjar vi den här rekryteringsprocessen genom urvalstester som mäter just det. Sök till Academy och börja din nya karriär i sommar!

Välkommen in påAcademyför att läsa mer och se varför våra tidigare konsulter rekommenderar Academy.

* Sista ansökningsdag: 25 april, löpande rekrytering
* Utbildningsstart: 28 maj
* Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning 9:00-17:00
* Utbildningsort: Stockholm, Kista
* Arbetsort: Malmö
* Sök till Academy genom attklicka på ansök längst ner på sidan, och klicka sedan på testet överst på landningssidan. Vi går igenom urvalet löpande och platserna kan komma att fyllas innan deadline.
* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Om du inte sedan innan är registrerad i vårt rekryteringssytem skapas ett personligt konto för dig, så att vi ska kunna hantera din ansökan. Läs mer under vår PuL-sida.

Referens

15001417-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Bygg - el - snickeri - målare - vvs - Malmö).