Jobbet öppet hus för butiksmedarbetare med it-intresse i borås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

öppet hus för butiksmedarbetare med it-intresse i borås publicerad av Dfind IT

Heltidsanställd
Borås

Arbetsbeskrivning

Randstad Technologies bjuder in till öppet hus i Borås 25/6 mellan 10-15 för dig med erfarenhet av butiksarbete och som vill veta mer om en karriär inom it-support. En av våra största kunder har just nu ett stort behov av konsulter med butikserfarenhet till sin supportavdelning. De har en omfattande introduktionsplan och allt IT-relaterat kommer du att få lära dig under din upplärning. Så om du har funderat på en ny karriär kan detta vara en möjlighet för dig att få reda på mer!

Varmt välkomna till oss på Randstad, 25/6. Ansök på länken nedan så kommer vi att höra av oss och boka in dig på en tid där du får träffa en av våra konsultchefer som kommer att berätta mer om den här karriärmöjligheten!

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

För information: Malin Holst, konsultchef, malin.holst@randstad.se, 070-3669345

om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Referens

201229943

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till